Tolga Sarıtaş 'Çukur' Dizisinde Mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,692
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Show TV'nin sevilen dizisi 'Çukur'un kadrosuna Tolga Sarıtaş mı dahil oluyor?

5dd821ee5542800f4ce46989.jpg

Ay Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği, yönetmenliğini Sinan Öztürk'ün yaptığı dizinin başrollerinde; Aras Bulut İynemli, Damla Sönmez, Hazal Subaşı, Perihan Savaş, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Rıza Kocaoğlu, Necip Memili, Kubilay Aka, Cihangir Ceyhan, Burak Dakak, Nur Sürer ve Meral Çetinkaya gibi isimlerin yer aldığı yapımın kadrosuna 'Söz' dizisinde canlandırdığı Yavuz karakteri ile büyük beğeni toplayan Tolga Sarıtaş'ın dahil olduğu iddia edildi.

Dizinin senaristi Gökhan Horzum ile yakınlığı ile bilinen gazeteci Mustafa Kılıç'ın haberine göre diziye dahil olan Sarıtaş, kilit karakterlerden olan 'Çivi'ye hayat verecek.

• Beğendim
Reactions: ömer karataş
Haber doğru olsa güzel olurdu şahsen ben Tolga Sarıtaş'ı başroldense yardımcı karakterlerdeki kilit ve önemli rollerde daha çok sevmiştim. Muhteşem Yüzyıl, Benim Adım Gültepe... Çukur'a da yakışacaktır. Dizi bu sezon hep kadın oyuncu takviyesi yaptı ama önce Berkay Ateş sonra Nejat İşler'in dahil olması ve şimdi de Tolga Sarıtaş'ın dahil olacak olması hikayeyi baya hareketlendirecek demektir. Tabi haber doğruysa...

Berkay Ateş, Nejat İşler haberini veren ilk kişi... Büyük ihtimalle doğru, ama ben yüzünü dinlendirmesi taraftarıyım.

Umarım böyle bir hata yapmaz.

Ben iddianın doğru olduğunu düşünmüyorum, belki teklif gitmiştir ama kabul etmeyecektir. Uzun süredir başrol olarak dizilerde yer alıyor, bundan sonra da öyle devam edecektir. Çukur’a girse bile birkaç bölümlüğüne konuk oyuncu olarak olur bu bence.

Ben de doğru olduğunu düşünmüyorum. Çukur sadece reytingde değil sosyal medyada da önemli bir kitleye sahip ve diziyle ilgili sürekli oyuncu haberleri, ayrılık haberleri ile ilgili videolar paylaşılıyor izlenme almak için.

Her iddia için de konu açılacaksa işimiz iş. :)

• Harika
Reactions: serhatt
Ben de doğru olduğunu düşünmüyorum. Çukur sadece reytingde değil sosyal medyada da önemli bir kitleye sahip ve diziyle ilgili sürekli oyuncu haberleri, ayrılık haberleri ile ilgili videolar paylaşılıyor izlenme almak için.

Her iddia için de konu açılacaksa işimiz iş. :)
Konu açmış olmak için açılmış diğer konuları gibi :F

• Güldürdün
Reactions: Özgür
Dizisi daha yeni bitti. Ondan önce de 3 sezonluk bir iş yaptı. Bence ya yüzünü dinlendirsin ya da film/dijital işlere yönelsin.

Tolganın kariyeri için kötü olur. Düşük profilli oyuncu kategorisine girer. Zamanında rakiplerdi. Birbirlerini geçmeye çalişiyorlardi :A

Rakip olunca aynı dizide yer alamaz gibi bir ibare mi var? :A Hem Tolga Sarıtaş çok başrollük bir oyuncu değil, ben niyeyse göremiyorum henüz. Oyunculuğu iyi ama başrole yakışmıyor şahsen. Çukur'a da yakışır, sen nasıl Ay Yapımcısın. Adamın gelmeye niyeti varsa da kapıdan gönderecek gibisin. :A
Yeni bir projemi bu sanki de rakip olunca aynı dizide yer alamaz diye sru yönelttin :F Adam rakip oldugu aynı diziye geliyor:F

Oyunculugunu tartişmicam. Zaar figuran bile oynar onun oynadiği oyunculugu :X CEO'su olmam itiraz edemem anlamına gelmiyor. Herkes masada fikrini söyler:A

• Güldürdün
Reactions: blacklion
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...