Tolga Sarıtaş'ın Yeni Dizisinin Adı Belli Oldu!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
59,376
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com

Tolga Sarıtaş'ın yeni dizisinin adı belli oldu!

Yönetmenliğini Çağrı Bayrak'ın, yapımcılığını Ay Yapım'ın üstleneceği, başrolünde Tolga Sarıtaş'ın yer alacağı dizinin hazırlık çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Adı 'Bir Gece Ansızın' olarak belirlen ve Show TV de ekrana gelmesi beklenen dizi için Hafsanur Sancaktutan (Sarıtaş’ın kız kardeşi rolü) ve Ercan Kesal’la (baba rolü) görüşüldüğü öğrenildi.

Anadolu’dan İstanbul’a gelen bir ailenin hikâyesini konu alan dizi yeni yılda ekrana gelecek.

Kaynak: Birsen Altuntaş

Son düzenleme:
Dizinin ismi gayet güzel, yönetmen ve yapım da gayet iyi. Tolga Sarıtaş oldukça başarılı bir isim, acaba partneri kim olacak? Miray Daner olsa keşke... Hafsanur Sancaktutan ve Ercan Kesal ile anlaşılır umarım, iki isim de güzel isimler.

Ercan Kesal dizi yapmayacağım diyor unut o işi.

Ercan Kesal dizi yapmayacağım diyor unut o işi.
Evet ben de öyle hatırlıyorum, Çukur'dan sonra dizilerde rol almayacağım gibi bir açıklaması olmuştu sanki. Olabilir, zaman değişiyor, düşünceler değişiyor, olaylar değişiyor. Neden rol almasın, neden dönmesin yani?

Dizinin ismini begenmedim. Öyle iddiali bir proje olmayacak gibi geldi bana. Hayirlisi.

İsmini beğendim demek Hafsanur kardeşi rolünde olacak partnerini merak ediyorum bakalım kim olacak

Gökhan Horzum treatman yazarı, senarist ise Ekin Atalar'mış sanırım. Umarım doğru değildir.

Reactions: Angelica
Hafsanur yan role mi düştü? 😱 Partneri olur diye bekliyordum Tolga'nın.

hım hım anadoludan gelen esmer dolu ailenin tek sarişin oğlu!! tutarr

Bir Gece Ansızın ne?
Üç nokta lazım bu isme.

Hafsanur gitsin başrol oynasın, Ercan Kesal da dönmeyeceğine göre bakalım.

Hafsanur esas başrol olmayacaksa hiç kabul etmesin
TV dizisinde artık oynamam diyen Ercan Kesal'ın da kabul edeceğini sanmıyorum.

Aklı olan TV'ye dizi yapmaz.
Üç Kuruş'a tek bölüm konuk oldu dizi yapacaksa yine öyle olur.

Reactions: Yiğitt