Tolga Sarıtaş'ın Filmdeki Partneri Belli Oldu

MayısKralı

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
11,796
Puanı
710
Büşra Küçük'ün aynı adlı serisinden beyaz perdeye uyarlanacak olan Kötü Çocuk'un kadın başrol oyuncusu belli oldu. Film'de Tolga Sarıtaş'a Kayla rolüyle, Özcan Deniz'in İkinci Şans filmindede rol alacak olan Afra Saraçoğlu eşlik edecek. Ocak 2017'de vizyona girecek olan filmin kitabı kadar başarılı olup olmayacağı ise şimdiden merak konusu.

Kız yine benziyor ancak Meriç karakterine Tolga'nın seçilmesine fanlar aşırı derecede kızmıştı

Tolgayla bu kız bu filmlerden sonra hepten patlarlar

4 kitap var 4 yada 5 film yaparlar

Cık olmaz o kadar en fazla iki film yaparlar 4 kitabı birleştirip
Sanmam ilk film tutarsa ki tutacaktır Büşra Küçük ve Timur Savcı sömürür sonuna kadar

Şu Aframıdır nedir önü açık o kızın iyi kapmış rolü

Kitapları rekor kıran bir serinin her kitabını ayrı film yaparlar diye düşünüyorum yani maksat money ki Büşra çok paragöz bir kız

Tolga ile bu kız uyumlu olacağa benziyor ya😉

Tolga seçe seçe bu filmi mi seçmiş. ss Partnerini de bilmiyorum. Para verip gitmem bu filme büyük ihtimalle.

Yine de kadronun geri kalanını görmek lazım.
Ergenus kızları çıldırtan bir rolle gelcek daha ne

Tolga seçe seçe bu filmi mi seçmiş. ss Partnerini de bilmiyorum. Para verip gitmem bu filme büyük ihtimalle.

Aa evet bu arada hiç sevmediğim bir arkadaş Tolga ile fotoğraf çekinmiş bu çocuk gözümden düşmeye başladı

Ergenus kızları çıldırtan bir rolle gelcek daha ne
Tolga çok iyi bir oyuncu, piyasaki başrol parlakları 1000'e katlar oyunculuğuyla ama jön havası yok işte.
Bu filmle harcamış bence kendisini bilemiyorum sağlam bir dram projesi seçebilirdi.

Aa evet bu arada hiç sevmediğim bir arkadaş Tolga ile fotoğraf çekinmiş bu çocuk gözümden düşmeye başladı
Sen sevmediğine göre iyi biridir kesin hem Tolga ile de resim çekindiğine göre kaliteden de anlıyor helal olsun

Son düzenleme:

Seren Deniz Yalçın'ında oyunculuğu on numara oh çatla sende kız oyuncu olmuş Engin Öztürk'le aynı dizide sende buradan bana laf at anca

Film iyi is yapabilir de kiz pek güzel degil Tolga'nin yanina yakismamis daha iyi birini secebilirlerdi