Hülya Avşar'ın programına konuk olan ünlü komedyen Tolga Çevik, Botoks eleştirisi yapınca Hülya Avşar şok oldu.
Ünlü Komedyen ,"Botoks yaptıranları anlamıyorum. İnsanın yüzündeki çizgiler sermayesidir" sözleri ile Hülya Avşar 'ı şok etti .
Çiğdem çok rahatsız oldum. Neden biliyor musun, virgül kullanımın gözlerimi kör ediyor. Bi' tam ortaya, bi' arkaya, bi' öne koyuyorsun. Karar ver artık.@Harunnn60 @XanTier @S.G.A.T. @sokak sanati @mrt-06 @destere @xemrexxx @Yiğitt
Helal olsun Botokslu Hülya , Botokslu Hülya diyede, dalga geçseydi keşke
Botokslu Hülya ya ne diyorsun . Tam kendi zevkime göre haberler açıyorumÇiğdem çok rahatsız oldum. Neden biliyor musun, virgül kullanımın gözlerimi kör ediyor. Bi' tam ortaya, bi' arkaya, bi' öne koyuyorsun. Karar ver artık.
bize ne demiş hadsiz .ss@Harunnn60 @XanTier @S.G.A.T. @sokak sanati @mrt-06 @destere @xemrexxx @Yiğitt
Helal olsun Botokslu Hülya , Botokslu Hülya diyede, dalga geçseydi keşke
Hülya'nın yüzüne baka baka , Botoks yaptıranları eleştirmişbize ne demiş hadsiz .ss
Hangi noktalama işareti doğru kullanılmış? 0. @mrt-06 bu arkadaşın rütbesini bana verir misiniz lütfen.@DarkLegenD türkçe bilmiyor sanırım kusursuz bir konu o cahilse ben napayım
Hangi noktalama işareti doğru kullanılmış? 0. @mrt-06 bu arkadaşın rütbesini bana verir misiniz lütfen.
Bu türkçe cahilini sen yolladın değilmi başıma @DarkLegenD iDoğru noktalama işaretleri görmek isterseniz, benim konularıma göz atabilirsiniz Watson Beyciğim.
Bu türkçe cahilini sen yolladın değilmi başıma @DarkLegenD i
Senin kullanımın bu: n ,n veya bu n , n. Doğrusu bu: n, n @mrt-06 rütbemi yükseltir misin lütfen.İki isim arası virgül olur hiç bir yanlışlık yok Senin cahilliğinle @XanTier ilgilensin ben ders vermiyorum
@XanTier
Senin kullanımın bu: n ,n veya bu n , n. Doğrusu bu: n, n @mrt-06 rütbemi yükseltir misin lütfen.
Habere ne diyorsunuz , Hülya'nın yüzüne yüzüne botoks eleştirisi yapmasınaNereye ve kime bulaşması gerektiğini biliyor. Benim yollamama gerek yok.
Birazdan Süper Mod olacağım ve senden daha rütbeli bir konuma geleceğim. Yani o saatten sonra sen benim yardımcım olacaksın.
Üzgünüm, @DarkLegenD haklıİki isim arası virgül olur hiç bir yanlışlık yok Senin cahilliğinle @XanTier ilgilensin ben ders vermiyorum
@XanTier
Sen habere yorum yap senin avatarda ki adam da botoks var sanırım yüzü kaymış @Sherlock @DarkLegenDÜzgünüm, @DarkLegenD haklı