TNT'de Flaş Gelişme !

Lawrence

Banlı
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
1
Puanı
147
Doğan Grubu, yayınına son verme kararı alan TNT televizyonunu devralıyor

Bünyesinde TNT televizyonunu bulunduran Eko TV Televizyon Yayıncılık A.Ş.'nin hisselerinin tamamının Doğan Grubu tarafından devralınması işlemi için Rekabet Kurumuna başvuruldu. Konu ile ilgili başvuru Rekabet Kurumu'nun internet sitesinde yer aldı

Aydın Doğan'ın sahibi olduğu Doğan Grubu; Kanal D, CNN Türk, Hürriyet, Posta, Fanatik gibi yayın organlarını elinde bulunduruyor.

Grup önceki yıl, Star TV'yi Doğuş Grubu'na satmıştı.

Kanal D'nin Starin kanali olacak yani.Simdiden TNT'de Muhtesem Yuzyil'in fragmanini gorebiliyorum.

TNT zaten doğan grubunun değil miydi...

tnt yi yeniden ayaga kaldırmak ıstemeyecektır kanalın frekansını kulamıp tematık bır kanal yapacaktır bakalım hangı kanal gelecek

Beklenen bir gelişme. Eski formatta yabancı dizi & film kanalı olacaktır. Adı da değişir büyük ihtimal.

Zaten TNT Doğan Grupun değilmiydi? Nesini alacaklar?

Son düzenleme:

Hayır değildi Turner grubuna aitti ama hisselerinin bir kısmı Doğan grubuna aitti.
Bizim kvp1905 Kanal D - TNT`ye Vadiyi çok reklamla yayınlatıyor, o yüzden ikinci oluyor diyince iyice uçtuğunu demiştim. Ben de dedim vay bee Kanal D TNT`yi yönetiyor
Star için de aynısını söylemişti. Hangi kanal yapımı kötü reyting alsın diye çok reklamla oynatır ki?

Moderatörün son düzenlenenleri: