TNS'de skandal!

beyazsoy

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,174
Puanı
1,059
Bugün yayımlanan ilk 100 listesinde kanal 7'nin haber saati programını koymayı unutmuşlar. Bu duruma sinirlenen Kanal 7 enkrmani Erhan Çelik twıtterda tepkisini şöyle gösterdi :
Erhan Çelik @Erhan_Celikk

-TNS dün yayınlanan Haber Saati'ni görmemiş. Sıralamada yokuz. Çünkü unutmuşlar. Ölçüm yapmak için izleme kaygısı olmalı değil mi?!

- Bu akşam bülteni açarken TNS'ye soracağım; "Sesim geliyor mu?..

-Bültenin 20-30 bandında gittiği günlerde AGB ile ilgili bir iddiayı dillendirince ertesi gün 72 de görmüştük kendimizi. Hayırlı işler..
favoriforumum.net özel

Son düzenleme:
İlk 100e girmediği için koymamamaları normal

Bu prestij kaybidir, buyuk bi ihmalsizlik yapmislar!

skandalla uzaktan yakından alakası yok .. abartılı bir haber olmuş ..

tns den yalanlama gelmediğine göre haber doğru tam skandal gerçekt3n

adamın doğru dediği nerden belli ikincisi kanal7 yi tümden unutsalarda skandal olmaz.. kanal 7 den çok daha kaliteli kanallar hiç yok tns de ..

destere turkiye senden ibaret degil
))) adam yalan soylese arkasindan demedigini birakmazlar. haber saati her daim kanal 7 nin en cok izlenen programidir

destere turkiye senden ibaret degil
))) adam yalan soylese arkasindan demedigini birakmazlar. haber saati her daim kanal 7 nin en cok izlenen programidir

kim diyor kanal 7 haber çok izleniyor diye en çok izlenen haber kanalı habertürk onun bile reytingi 1 buçuk ..

onun haricinde ana haber bülteni olarak ben stv yi arasıra sbt sıralamasında gördüm ama kanal7 haber yok biryerde ..

türkiyenin benden ibaret olmayan kısımları beklesin kenarda
))

en çok izlenen haber kanalaı mehmet ali birandın 3 te biri kadar reyting topluyor tüm gün

destere yaziyi okumadan gine cevap vermisin. ben diyorum ki kanal7nin en cok izlenen programi yoksa habetler icin de encok kanal 7 izlenir demiyorum

bakin sali gunu haber saati kacinci olmus

27 KANAL 7 HABER SAATI KANAL 7 09.10.2012 20:51:57 21:22:04 2,05 5,17

tamamda skandal olan ney onu anlamadım unutulmuş normal hatta kanal7 toptan unutulsada normal bir durum skandal neresinde bunun hanı tns muhteşemi unutsa skandal olur ama kanal 7 haberlerini unutmas,ı kanal7 yetkilileri dışında kimseninde dikkatini çekmemiştir ..

sen farkına vardınmı bugün kanal7 haberlerinin unutulduğunun...? farkına varmadın .. hiçkimsede anlamamıştır zaten izlenen bir kanal değil..

yumurta atın şuna
adamlar işte işlerini düzgün yapmıyor 200 kanal yok ki reyting sisteminde dikkat edecekleri

yumurta atın şuna
adamlar işte işlerini düzgün yapmıyor 200 kanal yok ki reyting sisteminde dikkat edecekleri

ben tns de yetkili olsam kanal7 kazayla ilk yüze girse o gün reytingleri hiç yayınlmam buna stv de dahil
)))

bir doktor amaliyatta makasi adamin karninda unuttup isini yanlis yaparsa bu skandaldir. tnsninde isi reytingi dogru olcmek bunlarda programi kendi karinlatonda unutmuslar iste
))) buda bal gibi skandal

bir doktor amaliyatta makasi adamin karninda unuttup isini yanlis yaparsa bu skandaldir. tnsninde isi reytingi dogru olcmek bunlarda programi kendi karinlatonda unutmuslar iste
))) buda bal gibi skandal

doktor makası adamın karnında unutsa skandal olur, ama doktor makası kurbağanın karnında unutsa kimse bahsetmez örnek aynı örnek
)

doktor makası adamın karnında unutsa skandal olur, ama doktor makası kurbağanın karnında unutsa kimse bahsetmez örnek aynı örnek
)

cunku doktor isi hayvanlari amaliyat etne yoktur da ondan skandal degildir
)))