Cem Yılmaz yeni filmini tanıtmak için bir benim evime gelmedi zaten.Filmine FOX'un kazandırdığı gişeleri helal etmem.
Cem Yılmaz yeni filmini tanıtmak için bir benim evime gelmedi zaten.Filmine FOX'un kazandırdığı gişeleri helal etmem.
Reytingler 1 Mayısa kadar yok Dostlar Mahallesi nin laneti @YiğittCem Yılmaz yeni filmini tanıtmak için bir benim evime gelmedi zaten.
Reis ciddi ciddi saat akşam 8 oldu, gelmedi reytingler. Şaşırtıcı.Reytingler 1 Mayısa kadar yok Dostlar Mahallesi nin laneti @Yiğitt
bununla idare et trendlerde 1 numara bölümBilmiyorum ki SBT'yi özledim.
tns reytiniginizi düşürürse sosyal medyada 1 numarayız dersinAman bu karın doyurmuyor.
Bu sıkıntı birtek bizde yok Tns nin olduğu her yerde var rusyadada var bu sorun bir tek çalışan NielsenBu sefer direkt bana saldırı kaç haftadır bekliyordum.
Aynen ya herkes FOX'un kuyusunu kazma peşinde. Önce Binali şimdi TNS.40 yılın başı Cem Yılmaz'ın ekmeğini yiyecektik.
Ciddi ciddi gelmedi reytingler, bugünlük yattı olay. 😱Bu sefer direkt bana saldırı kaç haftadır bekliyordum.
Ciddi ciddi gelmedi reytingler, bugünlük yattı olay. 😱
Kanallara gitmiş olması lazım oranlar, sonuçta dün yapımlar geldi ve belli bir reklam işi olacak sonuçta demi?Mutluluk bana haram.
Kanallara gitmiş olması lazım oranlar, sonuçta dün yapımlar geldi ve belli bir reklam işi olacak sonuçta demi?
Bozuk sistem bile Kanal D'yi uçurmuştur, alışkanlık oluyor.Düşük ölçüldüyse kanallar açıklamayın mı dedi ki.
dediğime nediyorsun Dostlar Mahallesi yayından kalktı cumartesi reyting açılamazmış bide sürekliİlk defa bu gülüşü kullandığını gördüm. 😱
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?