TMC'den Bir Kurtuluş Savaşı Dizisi Geliyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,354
Puanı
809
TMC'den bir Kurtuluş Savaşı dizisi geliyor
"Aliye","Binbir Gece","Aşk ve Ceza gibi bol reytingli dizilerin yönetmen koltuğunda oturan Kudret Sabancı, şu günlerde iddialı bir dizi için hazırlık yapıyor. Yönetmenlik kariyerindeki yükselişi 2000'li yılların başında Yeni Sinemacılar hareketiyle başlayan Kudret Sabancı, bu kez dev prodüksiyonlu bir dönem dizisi çekecek.

Sabancı'nın yeni dizisinin konusunun Kurtuluş Savaşı'yla ilgili olduğu öğrenildi.Senaryo çalışmaları süren dizinin yapımcılığını da Sabancı'nın çektiği bütün televizyon projelerine imza atan TMC Film üstlenecek.

(2)_resim_tmc_yapim.gif

Bende Star'da yayinlayabilecegini düsünüyorum.. FOX'ta olabilir

bana güzel bi proje ortaya çıkçakmış gibi geliyor görücez.

ilk bölümlerini izlerim büyük kanallardan birinde olur umarım en son kırık kanatlar dizisi olmuştu bu da onun gibi güzel olur umarım :D

Ben de ilk bölümlerine bakabilirim... Dizi Star da yayınlanırsa güzel olur...

Ya yapmasınlar bunu, Kudret Sabancı benim Türk tv'lerinde gördüğüm en kötü yönetmenlerden, sürekli hareketli kamera kullanır, bir an bile oturtmaz onu yerine, insanın başı döner, midesi bulanır yav !

Yapımcı da TMC, TMC'nin hangi işi kaliteli olmuş da böyle bir işe kalkışıyor, Türkiye'nin en azından Muhteşem Yüzyıl kalitesinde bir Kurtuluş Savaşı dizisine ihtiyacı var, bu yapımcı ve yönetmenle Akasya Durağı kalitesi anca yakalanır, ya yapımcılar para için bir işe girmesinler, hakikaten hakkını verebileceklerse girsinler, protesto ediyorum TMC'yi.