TMC Film'den Yeni Dizi: 'Selma'

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
59,377
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
tmcfilm.jpg

TMC Film'den 'Selma' dizisi geliyor!

Bodrum Masalı, Nefes Nefese, Muhteşem İkili, Kıbrıs: Zafere Doğru gibi dizilerin yapımcılığını üstlenen ve yeni sezonda ekrana gelecek olan 'Gecenin Ucunda' dizisini hazırlayan TMC Film'den yeni bir dizi daha geliyor.

Senaryosunu Selin Tunç'un kaleme aldığı ve adı 'Selma' olarak belirlenen dizi için TRT 1 ile görüşüldüğü gelen bilgiler arasında.

Selma, yakında!

Kaynak: Birsen Altuntaş

• Beğendim
Reactions: Angelica
Selin Tunç ismi şimdiden ilgimi çekmeye yetti. :Z Umarım ton olarak Nefes Nefese'den ziyade Canım Ailem ve Aramızda Kalsın'a yakın bir iş olur.

TMC Film eskiden çok iyi işler yapıyordu, daha samimi ve aile işleri yapıyordu ve ilgi de görüyordu. Canım Ailem dizisi ilk aklıma gelen dizi, Aramızda Kalsın ve Gönül İşleri dizileri de çok iyiydi. TMC'den yine o tatta işler görmeyi umuyorum.

Sonunda iyi bir senaristle anlaştı şu şirket. Geçenlerde onu demiştim bu şirketin efsanelerine imza atan senaristlerle neden çalışmıyor diye. Keşke diğerleriyle de çalışılsa işte o zaman eki başarısını yakalama şansı artar.

Bu arada şirketin başrolün ismini proje ismi yaptığı (Zerda, Aliye, Meryem) dizileri tuttu, darısı başına.

TMC Film eskiden çok iyi işler yapıyordu, daha samimi ve aile işleri yapıyordu ve ilgi de görüyordu. Canım Ailem dizisi ilk aklıma gelen dizi, Aramızda Kalsın ve Gönül İşleri dizileri de çok iyiydi. TMC'den yine o tatta işler görmeyi umuyorum.
Canım ailem çok güzeldi ya onun gibi dizi gelmedi ya
------

tmcfilm.jpg

TMC Film'den 'Selma' dizisi geliyor!

Bodrum Masalı, Nefes Nefese, Muhteşem İkili, Kıbrıs: Zafere Doğru gibi dizilerin yapımcılığını üstlenen ve yeni sezonda ekrana gelecek olan 'Gecenin Ucunda' dizisini hazırlayan TMC Film'den yeni bir dizi daha geliyor.

Senaryosunu Selin Tunç'un kaleme aldığı ve adı 'Selma' olarak belirlenen dizi için TRT 1 ile görüşüldüğü gelen bilgiler arasında.

Selma, yakında!

Kaynak: Birsen Altuntaş
Trt: bak işine kardeşim haftada 8 gün yok 😅😅

• Beğendim
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Yiğitt