TLC'den Yeni Yerli Program: 'Temizlik Avcıları'

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,508
Reaksiyon puanı
62,793
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
temizlikavcilari_.jpg


Yayınladığı reality showlarla büyük bir izleyici kitlesine ulaşan TLC yerli yapımlarına hız kesmeden devam ediyor.

İngiltere'nin çok izlenen formatı 'Obsessive Compulsive Cleaners'tan uyarlanan Temizlik Avcıları' geçtiğimiz Cumartesi ekran yolculuğuna başladı. Temizliği bir bağımlılık haline getiren Kadir Ezildi, Arzu Nar Gül ve Hülya Yavuz Özşeçen'in her bölüm kirli evleri temizleyeceği program, 'Bu Ben Miyim' ve 'Deniz'in Mutfağı'ndan sonra kanalın üçüncü yerli formatı.

Dyson Süpürge'nin katkılarıyla Temizlik Avcıları, yeni bölümleriyle her Cumartesi 19.30'da TLC'de!

İşte programın kahramanları:
Kadir Ezildi

“Temiz olması için çiçeklere bile çamaşır suyu döküyorum”
Kadir Bey 24 yaşında, özel bir hastanede depo sorumlusu olarak çalışıyor. İstanbul’da ailesi birlikte yaşayan Kadir Bey, temizlik takıntısı nedeniyle ailesine zor anlar yaşatıyor. Annesinin tüm engellemerlerine rağmen temizleyebilmek için bilerek halıya çay döktüğü bile oluyor. Kazandığı tüm parayı temizlik malzemelerine harcıyor. Bulaşık çıkmasın diye yemek yapmak istemiyor, habersiz misafir kesinlikle kabul etmiyor, olur da gelirlerse ayaklarını yıkayıp çoraplarını değiştirmelerini istiyor. Kadir Bey’in hobileri arasında marketlerde en çok temizlik ürünleri reyonunda vakit geçirmek yer alıyor.

Arzu Nar Gül

"Koltuk örtüsü bozuldu diye tüm gece ağladım”
Evli ve bir çocuk annesi olan Arzu Hanım, evde durmadan süpürge yapıyor, bebeği mikrop kapar diye emeklemesine izin vermiyor. Evde fazla eşya olmasından hoşlanmayan Arzu Hanım annesini her ziyaret ettiğinde fazla gördüğü eşyaları attığını ve annesinin de bu duruma isyan ettiğini söylüyor. Temizlik ürünlerine tutkuyla bağlı, baş ucunda tutuyor.

Hülya Yavuz Özseçen

“Dağınık ve pis bir eve gittiğimde kendimi temizlik yaparken buluyorum”
Hülya Hanım bilgisayar mühendisi, İstanbul’da yaşıyor. Temizliğe gösterdiği özenin yanı sıra düzen konusunda da oldukça hassas. Zira ona göre temizliği gösteren şey düzen. Her daim düzenli dolaplar, temiz çarşaflar, temizlik kokan bir ev olmazsa olmazları. Yeni çıkan temizlik ürünlerini takip ediyor ve deniyor. Evcil hayvan beslediği için temizlik konusunda ekstra mesai harcıyor. Evcil hayvan besleyenlerin de bu konuda hassasiyet göstermesini istiyor.


İlk bölüm:

Tanıtım:
 

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,508
Reaksiyon puanı
62,793
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
Programın orijinalini izlemiş biriyim ve orada çöplüğe dönmüş, hatta 5-10 yıl boyunca temizlenmemiş evleri gördükten sonra buradaki evi gördüğümde inanamadım. Gayet normal bir dağınıklık gibi duruyor çünkü. Ülkemizdeki çöp evleri keşfederlerse daha izlenesi bir programi olabilir.

Ama ilk bölüm 3 günde 450 binden fazla izlenmiş ve Kadir denilen adam şimdiden sosyal medyada fenomen olmaya başlamış bile. :A

 

Forumdash

Favori Üye
Katılım
21 Temmuz 2012
Mesajlar
66,140
Reaksiyon puanı
38,907
Puanı
1,060
TLC ne heveslenmiştim TR'ye geldiğinde. Bugun yıldım, hayata kustum senin yüzünden:T: Nasıl yapmacık bi program böyle.