Tito Manchester United'ın İlgisinden Memnun

darksaal

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
7 Eylül 2011
Mesajlar
33,327
Reaksiyon puanı
3,579
Puanı
910
Konum
İSTANBUL
[h=2]Manchester United'ın, gözlemci şefi Martin Ferguson'u Tito'yu izlemeye göndermesi oyuncuyu gururlandırdı. Rayo, bu hafta Real Madrid ile karşılaşacak.[/h]
Rayo Vallecano'nun defans oyuncusu Tito, Manchester United gibi büyük bir kulübün kendisiyle ilgilenmesinden dolayı çok memnun olduğunu ve bu fırsatı kaçırmak istemediğini itiraf etti.
26 yaşındaki İspanyol oyuncu bu sene La Liga'da iyi bir performans sergiliyor. Bu yüzden de İngiliz devi Manchester United gözlemcilerinin başında yer alan Martin Ferguson'ı oyuncuyu izlemesi için görevlendirdi. Bu hafta sonu oynanacak Real Madrid maçında İngilizlerin gözleri Ronaldo'nun değil Tito'nun üzerinde olacak.

Doğal olarak, Kırmızı Şeytanlar'ın bu ilgisi Tito'ya büyük cesaret vermiş durumda. AS Gazetesine verdiği demeçte "Manchester United gibi kulüplerin bana talip olması çok gurur verici" diyen Tito, "Martin Ferguson'ın zaten geçen maçta da burada olduğunu biliyordum, soyunma odasındayken bana bunu söylemişlerdi. İngiliz takımının ilgisi gelecekte neyle sonuçlanacak bilmiyorum. Eğer gerçekleşirse, ben çok mutlu olacağım. Gerçekleşmezse zaten mutlu olduğum Rayo'da devam edeceğim. Böyle şeyler bir futbolcu için keyifli şeyler. Tüm takımın sarf ettiği çaba ve geçirdiğimiz iyi sezonun da etkileri var" şeklinde konuştu.
Rayo şu an sekiz sene aradan sonra döndüğü La Liga'da 11. sırada