Titans'ın Yeni Sezon Çekimleri Ne Zaman Başlayacak?

cokiyitvci

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,999
Puanı
1,060
Titans'ın yeni sezon çekimleri ne zaman başlayacak?

Başrollerinde Brenton Thwaites, Anna Diop, Teagan Croft'in aldığı Titans'ın yeni sezon çekimleri 20 Mart'ta başlayacak. Dizi ABD'de yayınlanıyor ve fantastik-aksiyon türünde.

Titans yeni sezon çekimleri 20 Mart'ta!

Kaynak: ÇapaMag

DxgXt7KXcAA0rD3.jpg

Son düzenleme:
Önemli olan ne zaman yayınlanacaği :A Toplu bi şekilde yayınlansa haftalık olmaz:(

Edelim de la @Çiğdem- hala izlicek :T:

Evet kendi platformunda. Ve bölüm olarak satın alıyorsun galiba:A Hatta youtube'da kanalı var oradan alıyorsun:A

Evet @Harunnn60 daha hızlı geliyor. @Çiğdem- bu aralar savsakladı izlediği dizileri:A

Aslında çok bölüm yok 2.sezon oynamadan yakalasınlar daha iyi :A
@Harunnn60 6.Bölümlere gelecekti ben 1 de tıkandım :F Aslında hızlı başlamıştım ama 4-5 gün zorunlu bursa olayıyla birşeye bakamadım sonra biraz koptum :A

Ama hallederiz bunu 2.sezon yarınmış gibi konusuyorsunuz ayoll seneyedir herhalde :A :A :A

@Harunnn60 6.Bölümlere gelecekti ben 1 de tıkandım :F Aslında hızlı başlamıştım ama 4-5 gün zorunlu bursa olayıyla birşeye bakamadım sonra biraz koptum :A

Ama hallederiz bunu 2.sezon yarınmış gibi konusuyorsunuz ayoll seneyedir herhalde :A :A :A
Hevesle başlayıp savsaklaman sinir bozucu :T: Hıncımızı almalıyız sonucta :A dimi @turkuazz