- Reaksiyon puanı
- 34,721
- Puanı
- 1,061
Oovv baskı büyük.Bak güzel güzel söylüyorum. Yükle
Kaan benim ismim. Senin de Ömer'di sanırsam?Senin isim neydi unuttum bensil ama buluruz
Oovv baskı büyük.Biraz düşüneyim sayın moderatörüm.
Oovv baskı büyük.Biraz düşüneyim sayın moderatörüm.
Kaan benim ismim. Senin de Ömer'di sanırsam?
Buldum beyleristeyene atarım
Lan bi git başımdan.Buldum beyleristeyene atarım
Lan bi git başımdan.Benden habersiz birine atarsan bozuşuruz.
adamın memleketi sinopmuşBu arada benim facebook adresim :http://www.facebook.com/enis.kartal?ref=tn_tnmn budur isteyen ulaşabilir buradan..
Merak ettim bi foto göstermedin..ama neyse özeline giriyor yoksa araştırmaya girişiridmD
adamın memleketi sinopmuş
Kardeş Yakakent'i biliyon mu sen?Bu arada benim facebook adresim :http://www.facebook.com/enis.kartal?ref=tn_tnmn budur isteyen ulaşabilir buradan..
Merak ettim bi foto göstermedin..ama neyse özeline giriyor yoksa araştırmaya girişiridmD
sen nasıl kilo verdin anlatsana helal olsun bu arada söyliyeyimİşte düşünüyorum evrim geçirmş gibi zayıfladım ve değiştim ama boyum halen aynı çevremdkiler tanıyamıyorlar görenler şaşırıyor bi... :S bu arada sende koyarsan bakabilirim acaba 20 lik duruyonmu diye =))
Kardeş Yakakent'i biliyon mu sen?
Samsun'la Sinop arasında kalıyor.Yakakent ? nerede kalıyor ilk defa duydum desem yeridir...
sen nasıl kilo verdin anlatsana helal olsun bu arada söyliyeyim
Samsun'la Sinop arasında kalıyor.Sinop'a falan pek uğramıyorsun o zaman sen.
helal olsunnn allah hep devamını getirsinDiyetisyene gittim tam tamına 12 ay ve 15 gün zamanımı aldı sonuç 136 dan 73 e indim D:
helal olsunnn allah hep devamını getirsin
uzun boylu olduğum doğru ama zayıf değilim ve maalesef ki havaya dikecek ka saçım yok@yatutarsa bence sen uzun boylusun ve 75 kilo civarındasın zayıfsın yani ve saçlarını havaya dikiyorsun.
Boyun 1.83 demi?uzun boylu olduğum doğru ama zayıf değilim ve maalesef ki havaya dikecek ka saçım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?