Helal sana.Harbimi bende hep kendimi küçük görüyorum çevreye göre...bu iyi oldu şimdi Birde bu kilo vermiş halim daha önce 136 idim.
Peki o zaman sorun yok.hayır bully bazı yorumlar var beğenmedim sadece görüşümü aktardım ben
Helal sana.Harbimi bende hep kendimi küçük görüyorum çevreye göre...bu iyi oldu şimdi Birde bu kilo vermiş halim daha önce 136 idim.
Peki o zaman sorun yok.hayır bully bazı yorumlar var beğenmedim sadece görüşümü aktardım ben
Helal sana.Kendine haksızlık etme. Gayet normalsin.
Sağol valla yalnız boydan şikayetçiyim geçens ene kilo verdim bu senede boya gitmeyi düşünüyorum 1.70 boyundayım...
sen olayı büyüttün o kadar🙂Helal sana.Kendine haksızlık etme. Gayet normalsin.
Peki o zaman sorun yok.
Yuh nerden nereyeee.
Bu da eski halim eyvah kendimi rezil ettim1 seneki önceki halim
Helal olsun azimini ayakta alkışlıyorum.. 😱 😱
Bu da eski halim bazen kendi kendimle alay ediyorum fotolara baktığımda1 seneki önceki halim
Yuh nerden nereyeee.Bu nasıl bir değişimdir? 😱 Evrim mi geçirdin?
Benim resmime forum hazır değil henüz.İşte düşünüyorum evrim geçirmş gibi zayıfladım ve değiştim ama boyum halen aynı çevremdkiler tanıyamıyorlar görenler şaşırıyor bi... :S bu arada sende koyarsan bakabilirim acaba 20 lik duruyonmu diye =))
Benim resmime forum hazır değil henüz.İşin şakası yakın zamanda olabilir bakalım.
Daha görmeyen bir sürü üye var ama.@Bully Facebook'ta seni görünce tüm gizemin gitti.
ben gördümBenim resmime forum hazır değil henüz.İşin şakası yakın zamanda olabilir bakalım.
Olsun.Daha görmeyen bir sürü üye var ama.Sen de koy görelim o zaman.
Güneş gözlüğüm candır. 😎ben gördümgüneş gözlülüğüne for isterim.
Hayırlısı be abi.
Güneş gözlüğüm candır. 😎
Hayırlısı be abi.
Sildim onu.beyler @Bully görmek istiyorsanız forumun facebook sayfasından yorumlara bakın,göreceksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?