Bir iki biz de nasiplenelim artık.
Hem de attığın gibi her çeşit
Ne istersin?Bir iki biz de nasiplenelim artık.
Ne kadar ihtiyacım olursa, ihtiyacım olduğu zaman.Ne istersin?
IBAN ver de lazım olunca istemek zorunda kalmayayım.Ne kadar ihtiyacım olursa, ihtiyacım olduğu zaman.
E onu vermeyeyim de kendimi mi vereyim.IBAN ver de lazım olunca istemek zorunda kalmayayım.
Ay seni napiyim ben be. .ssE onu vermeyeyim de kendimi mi vereyim.
Kendimi verecek halim yok ya gibi yazmıştım.Ay seni napiyim ben be. .ss
Adamı canavar ilan ettiler, Yılmaz gibi Demir'i de çabuk unuttu Zülo. Hatta ben bu adama nasıl kandım edebiyatı yaptırıyor senaristler.Asıl sen Murat Ünalmış'a yaptiğin haksızlığı dile getir ve özür dile
Bu haftaki fragmanı gördün mü?? 🤢🤮 En sevdiğim dizinin bu hale gelmesiAdamı canavar ilan ettiler, Yılmaz gibi Demir'i de çabuk unuttu Zülo. Hatta ben bu adama nasıl kandım edebiyatı yaptırıyor senaristler.
Bakmadım bilerek günden güne kötüye gidiyor çünkü.Bu haftaki fragmanı gördün mü?? 🤢🤮 En sevdiğim dizinin bu hale gelmesi
Bana da sabah müge'ye bakarken pat diye cıktıBakmadım bilerek günden güne kötüye gidiyor çünkü.
Müge'ye bakacak kadar işsiz misin?Bana da sabah müge'ye bakarken pat diye cıktı
Yaşlıyım diom niye inanmıonuadfasgdhajkzMüge'ye bakacak kadar işsiz misin?Ve o saatte evde olduğuna göre ya gerçekten @xemrexxx in dediği gibi yaşlı bunaksın ya da çalışmıyor, işsizsin.
Tamam inandım artık.Yaşlıyım diom niye inanmıonuadfasgdhajkz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?