Timur Acar 'Kertenkele' Dizininden Ne Kadar Kazanıyor?

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
thumbnail_1418736798.jpg

Daha önce Avrupa Yakası, Bebek İşi, Akasya Durağı gibi dizilerde yer alan başarılı oyuncu Timur Acar'ın, Kertenkele dizisinden ne kadar kazandığı belli oldu.

Cumartesi akşamları ekrana gelen başrollerini Sera Tokdemir, Sinan Çalışkanoğlu, Erdinç Gülener, Şemsi İnkaya, Bihter Özdemir, Dilşad Şimşek gibi isimlerin oluşturduğu Kertenkele dizisininden Timur Acar, 20 bin tl kazanıyor.

Daha önceki dizilerinde yan karakterleri canlandıran Timur Acar, Kertenkele dizisiyle şansı açıldı ve Hasibe Eren'le Yapı Kredi reklamlarında da kamera karşısına geçti.

Ortalama bir ücret ama 15 bin verselerde olurmuş.:F Neyse hakediyor bir şey demiyeyim.:X

Kendisi için gayet iyi bir ücret, başrol olduğu için biraz daha fazla kazanması da normal... :)

Acikcasi diziyi yürüten isimlerin basinda geliyor Sera Tokdemir ile. Ben konuya girmeden 35-40 bin TL falan bekliyordum. Az geldi bana ücret ki dizinin aldigi reytingler de basta hic beklenmiyordu. Bence ücret artirimina gidilmeli.

hazal kaya gibi çok vasat her anlamda çok vasat bi ismin 50 bin aldığının söylendiği bi yerde timur acar için 20 bin çok çok azdır bana göre!

Ben Akasya Durağı'nda izlemiştim kendisini aynı zamanda Çakallarla Dans filminden. :)
Bence daha fazlasını hak ediyor, güzel oyuncu. :)

Bence makul bir ücret. Zaten dizi reytinglerde başarısını sürdürebilirse zam gelecektir kendisine. :)