Tims Prodüksiyon'dan Örnek Davranış

xemrexxx

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
161,543
Puanı
1,060
Tims Prodüksiyon 5 dizisinde kullandığı giysi,mobilya,okul malzemesi ve kostümü Türk Kızılay'ına bağıladı.

Suskunlar,Mazi Kalbimde Yaradır,Kavak Yelleri,Bir Bulut Olsam ve Melekler Korusun dizilerine kullanılan 5 tır malzemeyi teslim alan Türk KızılayıGenel Başlanı Lütfü Akar ''Biz buna muhteşem yardım diyoruz'' dedi.

Düzenlenen törene katılan Timur Savcı, Mücahit Murat (Tims idari koordinatörü) ve oyuncular Pelin Karahan, Burak Özçivit ve Serkan Altunorak'a teşekkür plaketi verildi.
Tims-Production.jpg

@destere @Forumdash @mrt-06 @Çiğdem- @yatutarsa @HachiKo @sürgünüm @Yiğitt @Bully @denizz19 @ozgur2113 @KayıpSehir @Harunnn60

Son düzenleme:
Tebrik ederim gerçekten. Diğer şirketlerde umarım bu davranıştan kendilerine feyiz alıp uygularlar. :)

Suslunlar,Mazi Kalbimde Yaradır,Kavak Yelleri,Bir Bulut Olsam ve Melekler Korusun dizilerine kullanılan 5 tır malzemeyi teslim alan Türk KızılayıGenel Başlanı Lütfü Akar ''Biz buna muhteşem yardım diyoruz'' dedi.
Bu arada "Suslunlar" değil "Suskunlar" @xemrexxx :X

Helal olsun demek düşer bana da. :)

Elem keder akıtamadık bu sefer maalesef. :A

Gerçekten de feyz alınması gereken bir davranış. Timur Savcı'yı buradan tebrik ediyorum. Helal olsun... :)