tilkiler bodrum tv de (foxes)

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,264
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com

3.bölüm
Çiğdem ve cemile vuruluyor
savcı cemile muhtar zeki kasapoğlunun bir olayına çarpan polis ekiplerimiz rekta amir ve ekibi iş başına düşer bunu gören muhtar ekibi yok etmeye karar verir Erkin ve arkadaşları destek alamayınca rekta amirden yardım ister bu kan davasını acaba bağlantılımı bu olaylarla araştırırken savcı cemile kardeşi Çiğdem bune böyle ne vahşet celal bu savcı cemileyi erkin ve Arkadaşları korucak diyerek anlaşır hemen yer altında karakol kurulur müdürü kayhan amiri destere iş başına düşer bankaya giden Çiğdem borcunu ödemek için muhtarında o bankada borcu vardı ve icra emri çıkmıştır eski bir polis terörle mücadele ekibinden ve komando eğitimi alan bir asker ve jandarma muhtarın emriyle muhalifbanka bomba koyar
hemen bankanın sahibi o bombadan sonra garanti bankasını patlatır ve hedefini kasaba çevirirken hukuk fakültesinde polis koruması olduğunu gören rıza ve deniz kan davasını ve cinayeti işleyen kasabın peşine düşen polisler taksimde 1 mayısta rıza ve denizi götürürken dava için o sırada bomba patlar terör örgütü tuzak kurar suriyeli örgüt iş başına düşer taksim gezi parkının saat 1 inde bomba bağlar muhtarın sevgilisi Çiğdemin arkadaşı gözlemciyi almak için ve hastahanede Çiğdemi ziyarete gitmek için ama o sırada bomba patlar ve gözlemciyi ve muhtarın sevgilisini gezi parkına gömerler
bu muhtar hem yolsuzluk yapıyor hemde adam öldürüyor bu milletvekiline ve gıda bakanı ve milletvekili
ve ulaştırma bakanlığı ve oğlu terör örgütüne destek para yolluyan bakanlar rekta amirin ekibinin karakolunda bomba patlar.
3.bölüm sonu

Son düzenleme:
iyi bari bu sefer başıma ciddi birşey gelemden kurtulmuşum 🙂🙂 @gözlemci seni parka gömmüşler

tam üç kez okudum hiçbişey anlamadım ? @pompy ne diyon ?

ben bunu yazarken Arka sokaklardan ilham aldım
burdaki kasap tayyip ve yandaşları ardından bu kasap partisi muhtarı ise sevgilisi hükümete kadar uzanan yolsuzlukları çözmesin ve cinayetleri aydınlatmasın diye muhtar sevgilisini vuruyor ve bu para suriyedeki muhaliflere gidiyor bu silah ihracatını sağlıyan kasap bu kasap partisi rızanın annesinin ölümüyle bir alakası varmı onu bulmaya çalışıyorlar ve bu beşikkertmesi olayıyla bağlantısı varmı onu bulmaya çalışıyorlar. @destere

Arka sokaklar tilki dizisini basti

neyi göstercen ?

linkden bahsetmiyorum olayları diyorum başı sonu birbirine girmiş @Çiğdem- bişeyler yapıyor ama napıyor onuda anlamadım
17 aralıkta halk bank olayına gönderme yapmış işte. Bankalara bomba konması ondan. Rakip bankaları ortadan kaldıracak.. Muhtar da malum başbakan . Sevgilisi de malum cemaat yalanindan alinmis. Malum ki @pompy şakirt oldu cemaatin yalanlarını yayiyor ))))))

harikaymış
)

@destere gine bombalar patladımı
pompynin açıklamasını okuyorum