Tilki Andrei

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bunu pek sevmeyen tek kişi olduğu düşündüren kişi. Herkes mi çok seviyo acaba?
cümlenden bişey anlamadım ama herkesin çok sevdiğine emin olabilirsin aga böyle bir karakteri sevmeyenin aklına şaşarım ben zaten
adam 3 bölüm oynadı yav 3
3 bölüm nedir 10 sene önce 3 bölüm oynadı çıktı 10 yıldır geri dönecek mi diye konuşuluyor ben böyle birşey görmedim

Eski bölümleri izliyorum ben daha tilki Anderi'nin adı yenilerde geçti birkaç bölüm sonra ortaya çıkar sanırım

Ve efsane geri dönmüştür tam 10 YIL SONRA

tüm vadiciler bayram etmiştir adamın ne hayranı var arkadaş kim lan bu

sadece 5 bölümde oynamıştı eski vadide 82.bölümde giriş yapmış 86.bölümde diziden ayrılmıştı
ve sahneleride çok az olmasına rağmen çok sevmiştik kendisini orhan bey çok karizmatik bir adam yeni tarzınıda beğendim ama tek eksiği vardı söylemeden edemiyorum
otururken elinde sürekli çakmak ve sigara gibi birşeyler olur onları sarar falan onlarla ilgilenirdi bu adamın karizmasına çok yakısıyordu o hareketler neden yeni vadide göremedik gerçi
rtük buna bile ceza verirdi ne hallere düştük

no sigara no çakmak
artık yasak eskiden her bölümde bir karakter bi paket sigara bitirirdi
@RüzgarGülü belki hatırlarsın çakırın öldüğü 46.bölüme bakarsan her karakter 1 paket sigara içiyo bölümde

evet ama tilki içmiyordukiii sigarada sayılmaz böyle kağıt gibi birşeyleri sarıyordu sadece otururken hareket anlamında yapıyordu sanırım anreinin karizmasına karizma katıyordu bence
ben onun eksikliğini çok hissedicem gibi

Eski bölümlerde içki sigara nargile bol var zaten. Şimdi yasak. Polat'ta az içmiyor tabi o sıralar