2021 Those Who Wish Me Dead - Film Yorumları

Dosi

Konu Sahibi
Süper Mod.
Yılın En Favori Üyesi
Reaksiyon puanı
114,066
Puanı
1,060

MV5BYTEyNDEzNjAtNjIyNy00ZGYxLWJjNDYtNTJhM2JhYjIxYTBmXkEyXkFqcGdeQXVyMTEyMjM2NDc2._V1_UX182_CR0,0,182,268_AL_.jpg

Those Who Wish Me Dead

Tür:
Aksiyon, Dram, Gerilim
Süre: N/A

Yönetmen: Taylor Sheridan
Senaryo: Michael Koryta (screenplay by), Charles Leavitt (screenplay by), Taylor Sheridan (screenplay by), Michael Koryta (based on the book by)

Oyuncular:
Angelina Jolie
Jon Bernthal
Nicholas Hoult
Aidan Gillen

IMDb Linki

Puanlar:
Rotten Tomatoes: 64%

Filmin Fragmanı:

Filmle ilgili yorumlarınızı bu başlık altından yapabilirsiniz.

Filmi çok beğendim, hiç sıkmadan kendini izlettiren sürükleyici bir film olmuş. Yangın için çok büyük ve başarılı bir prodüksiyon oluşturulmuş, bizim Türk yapımcılarına ders olsun. Küçük çocuk başta olmak üzere tüm oyuncular çok iyi iş çıkarmışlar. Hiçbir boş sahne olmaması filmi zirveye taşıyan diğer bir unsur oldu.

Hannah ve Connor arasındaki bağ çok özeldi. Filmin sonuna yaklaşırken bir an kötü bitecek sandım neyse ki haberciler geldi. Tek sorun filmin sonunun geçiştirilmesi olmuş, daha detaylı bir final sahnesi çekilseydi şahsen daha fazla tatmin olurdum.

9/10

• Beğendim
Reactions: Dosi
Dünkü yorumu gördüğümde heyecanlandım ve bugün izlemeye karar verdim. Filmin genel puanı düşük olduğu için yinede beklentiyi düşük tuttum. Süresi oldukça iyi ve her sahnesi sürükleyici bir filmdi.
Hem çocuğun babasının ölümü hem de hamile kadının evindeki sahneler harikaydı. Adamlar çok acımasızdı. Babanın ölümü baya üzücü bir sahneydi. Şerif galiba öldü, o kısmı tam anlamadım.

Filmde iki kahraman kadın vardı. O iki kötü adamları onlar yok ettiler

8.8/10