Orası öyle tabi de yine de şans vericemorjinaldeki kaliteyi tutturması imkansız ne ordaki oyuncular bizde var nede uyarlama senaryodan bir halt becerirler... izlemek isteyenlere aslını tavsiye ediyorum çakmasıyla psikolojinizi bozmayın
Orası öyle tabi de yine de şans vericemorjinaldeki kaliteyi tutturması imkansız ne ordaki oyuncular bizde var nede uyarlama senaryodan bir halt becerirler... izlemek isteyenlere aslını tavsiye ediyorum çakmasıyla psikolojinizi bozmayın
orjinaldeki kaliteyi tutturması imkansız ne ordaki oyuncular bizde var nede uyarlama senaryodan bir halt becerirler... izlemek isteyenlere aslını tavsiye ediyorum çakmasıyla psikolojinizi bozmayın
Aaa güzel @destere baya baya kurtuldu türk ecünnü dizilerinden izlemesin bencede orjinalı varkanOrası öyle tabi de yine de şans vericemNereleri bozuyorlar görelim bilelim
Ay yapım değil kiMedyapım. Kadın dizisini yapanUyarlamaları guzel yapıyorlar çoğunlukla ama sonrada cıvıtıyorlar
Türke bakabilirim belki çok ecünnü dizisine kaymazsa
kız çok doğru seçim olmuş bir an ay yapım - o3 falan olacak diye korkmuştumFOX'ta olacak zaten.
Hangi dizileri? Biz en iyisini yaparız @xemrexxx Çok şükür iki bölümde kalkan dizimiz olmadı hiçO3 kapımızdan geçemez.Ay Yapım'da kapımızda uyarlayacağı işlerin hakkı bizde mecbur.
o dizi bir kere kategori dışı sinem her dizide rekorunu geliştriyor bir dahakinbe yayına girmeden kaldırılacakHangi dizileri? Biz en iyisini yaparız @xemrexxx Çok şükür iki bölümde kalkan dizimiz olmadı hiç
"güldürdü"o dizi bir kere kategori dışı sinem her dizide rekorunu geliştriyor bir dahakinbe yayına girmeden kaldırılacak
5.sezon haklarını kime verirseniz verin ama ilk 2 sezonu bizde inşPrison Break.Vardır başka istediği de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?