Belalı Baldız uyarlama cnm kıpsAdını Feriha Koydum, Güllerin Savaşı, Eve Düşen Yıldırım, Acil Aşk Aranıyor, Belalı Baldız kendi işleri.
Uyarladıklarını da çok iyi uyarlıyor ve en azından Ay Yapım gibi birşeyi uyarladığını inkar etmiyor, bakınız: UTC
Ay yapım değil ki
Aaa niye ayollOrjınaldaki memeligillerden bir oğlan bulamazsa o zaman yandın
dediğin gibi şişmanı sana benzetip dururAaa niye ayoll
aşk acısıAaa kalp kırızı nasıl geçiriyor
Aaa sen de izlemiyorsun yanıaşk acısıkilo verme cabası filandıÖzetizlemem lazım 1 sene oldu izlemeyeli2.sezona yazın bakıcam. Sen de başla diziye
Yok izliyorum ama toptan ziliyorum. Netflix dizisi gibi yapıyorum. Her hafta izlenmez o dizi. Toptan izleyip ağlayacaksın içine içine, boğazın yumruk olcak filanAaa sen de izlemiyorsun yanıBen izlemem antisi olacağım dizi olacak gibi geliyor
Dram dizisiydi sanırım uyarlaması belkı iyi olabilir yine bakıcağımı sanmam ama bir göz atabilirim belki ilk bölümeYok izliyorum ama toptan ziliyorum. Netflix dizisi gibi yapıyorum. Her hafta izlenmez o dizi. Toptan izleyip ağlayacaksın içine içine, boğazın yumruk olcak filanyoksa tadı cıkmıyor
turke mı bakcan yabancıya mı?Dram dizisiydi sanırım uyarlaması belkı iyi olabilir yine bakıcağımı sanmam ama bir göz atabilirim belki ilk bölüme
Türke bakabilirim belki çok ecünnü dizisine kaymazsaturke mı bakcan yabancıya mı?
orjinaldeki kaliteyi tutturması imkansız ne ordaki oyuncular bizde var nede uyarlama senaryodan bir halt becerirler... izlemek isteyenlere aslını tavsiye ediyorum çakmasıyla psikolojinizi bozmayınAy yapım değil kiMedyapım. Kadın dizisini yapanUyarlamaları guzel yapıyorlar çoğunlukla ama sonrada cıvıtıyorlar
FOX'ta olacak zaten.Yapımcı çok iyi. MedYapım bu sezon çıkışa geçti Fox TV ile. Ben olsam bu diziyi de FOX'ta yaparım, zaten yayın hakları onda. Büyük ihtimal ikili çalışacak yeniden.
Bekliyoruz bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?