Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
1x11 [spoiler]Olivia bir döndü pir döndü, kısa saçı yakıştıramadım kendisine. Kevin büyük ihtimalle diğer kızı bırakacak zaten kız da dediklerini duydu. Geçmişte ise Jack'in yine ne kadar fedakar bir baba olduğuna tekrar şahit olduk. Çocukları ve eşi için ne yapıp edip aldı evi. Milo Ventimiglia Heroes'ta ne kadar itici buluyorsam bu dizide o kadar seviyorum. Randall ise babasının gay olduğunu hala kabullenemedi garibim, zor zamanlar geçiriyor [/spoiler]
1x11
[spoiler]Olivia bir döndü pir döndü, kısa saçı yakıştıramadım kendisine. Kevin büyük ihtimalle diğer kızı bırakacak zaten kız da dediklerini duydu.
Geçmişte ise Jack'in yine ne kadar fedakar bir baba olduğuna tekrar şahit olduk. Çocukları ve eşi için ne yapıp edip aldı evi. Milo Ventimiglia Heroes'ta ne kadar itici buluyorsam bu dizide o kadar seviyorum.
Randall ise babasının gay olduğunu hala kabullenemedi garibim, zor zamanlar geçiriyor [/spoiler]