Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
1x7 [spoiler]Kevin ve Randall arasında bu kadar keskin ayrılıkların olduğunu tahmin etmiyordum. Kevin ve Randall'ın birbirlerine yapışıp sonra da arkalarına bakmadan birlikte kaçmaları komikti. Sonunda Kevin yine bodrum katına düştü, baya sevindim orada. Beth, Rebecca - William arasındaki geçmişi öğrendi. Bakalım bu olay Randall'ın kulağına gidecek mi? Giderse annesi arasında büyük bir güven sorunu oluşacak gibi. Sahi Rebecca niye bu kadar az görünüyor gelecekte, daha fazla görmek isterim. [/spoiler]
1x7
[spoiler]
Kevin ve Randall arasında bu kadar keskin ayrılıkların olduğunu tahmin etmiyordum. Kevin ve Randall'ın birbirlerine yapışıp sonra da arkalarına bakmadan birlikte kaçmaları komikti.
Sonunda Kevin yine bodrum katına düştü, baya sevindim orada.
Beth, Rebecca - William arasındaki geçmişi öğrendi. Bakalım bu olay Randall'ın kulağına gidecek mi? Giderse annesi arasında büyük bir güven sorunu oluşacak gibi. Sahi Rebecca niye bu kadar az görünüyor gelecekte, daha fazla görmek isterim. [/spoiler]