Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
1x10. Bölüm william dededen bunu beklemezdik dedeye sahip çıkalım baskül toby nin düştüğü sahne görülmeye değerdi [spoiler] özellikle finalde tüm ailenin randall ın evinde toplandığı sahne hoştu farklı renkleriyle güzel bir aile ..dede william gey çıktı jessie adlı erkek arkadaşıyla aşk yaşıyormuş randall ın annesi rebecca ya kızmak şöyle dursun teşekür etmesi lazım? demekki rebecca küçükken biyolojik babaya teslim etseymiş oğlanı , randallın geleceğinde eş olarak beth yerine bir jessie olacaktı son sahnede kate in peşinden gelip birde hızını alamayıp kate ile halvet yaşayan toby nin kalbi bu hıza dayanamadı öyle bir düşüşü vardıki yarmagülün, ev çökecekti nerdeyse [/spoiler] tombalak [USER=86493]@xemrexxx[/USER] iki günde 10 bölüm izlemişim bu hızla 60 bölüm olsaydı sezon sanırım 6 günde bitirecektim [USER=87466]@mrt-06[/USER] hala ilk bölümde talim yapıyor? birde bana diziyi tavsiye ediyordu kendisi kayıplarda
1x10. Bölüm
william dededen bunu beklemezdik dedeye sahip çıkalım
baskül toby nin düştüğü sahne görülmeye değerdi
[spoiler] özellikle finalde tüm ailenin randall ın evinde toplandığı sahne hoştu farklı renkleriyle güzel bir aile ..
dede william gey çıktı jessie adlı erkek arkadaşıyla aşk yaşıyormuş
randall ın annesi rebecca ya kızmak şöyle dursun teşekür etmesi lazım? demekki rebecca küçükken biyolojik babaya teslim etseymiş oğlanı , randallın geleceğinde eş olarak beth yerine bir jessie olacaktı
son sahnede kate in peşinden gelip birde hızını alamayıp kate ile halvet yaşayan toby nin kalbi bu hıza dayanamadı öyle bir düşüşü vardıki yarmagülün, ev çökecekti nerdeyse [/spoiler]
tombalak [USER=86493]@xemrexxx[/USER] iki günde 10 bölüm izlemişim bu hızla 60 bölüm olsaydı sezon sanırım 6 günde bitirecektim [USER=87466]@mrt-06[/USER] hala ilk bölümde talim yapıyor? birde bana diziyi tavsiye ediyordu kendisi kayıplarda