Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
1x3. Bölüm yine güzel bir bölüm [spoiler]kate le tobby biraz gecikmelide olsa halvete ulaşmayı başardılar kate in o dev cüssesi altında güzel bir ses yatıyormuş bunuda keşfettik sonunda zenci oğlan randall ın hikayeside ilginçmiş yalnız anne rebecca muhteşem bişey rebeccayı sevdim hatta yaşlıyken bile favorim kadın kadının zenci evlatlığını kabul etme süreci çok güzel işlenmiş dizideihtiyar william ın neden oğlunu bugüne kadar aramadığınıda öğrenmiş olduk , rebecca ile yaptıkları anlaşma engel olmuş moruğa .. yalnız bu kararında da rebeccayı destekliyorum kadını her türlü desteklemek şartbir önceki bölümde sorduğum sorunun cevabını bu bölüm de alamadım? baba jack neden günümüzde yok da onun yerine miguel dallaması rebecca nın yanında bir sonraki bölüm belki bunun cevabı vardır [/spoiler]
1x3. Bölüm
yine güzel bir bölüm
[spoiler]kate le tobby biraz gecikmelide olsa halvete ulaşmayı başardılar kate in o dev cüssesi altında güzel bir ses yatıyormuş bunuda keşfettik sonunda
zenci oğlan randall ın hikayeside ilginçmiş yalnız anne rebecca muhteşem bişey rebeccayı sevdim hatta yaşlıyken bile favorim kadın kadının zenci evlatlığını kabul etme süreci çok güzel işlenmiş dizide
ihtiyar william ın neden oğlunu bugüne kadar aramadığınıda öğrenmiş olduk , rebecca ile yaptıkları anlaşma engel olmuş moruğa .. yalnız bu kararında da rebeccayı destekliyorum kadını her türlü desteklemek şart
bir önceki bölümde sorduğum sorunun cevabını bu bölüm de alamadım? baba jack neden günümüzde yok da onun yerine miguel dallaması rebecca nın yanında bir sonraki bölüm belki bunun cevabı vardır [/spoiler]