Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Hiç konusunu açtiğini dememiş kimse bizde yetim dizi gibi gidip SİYDB yorum yazdık Neyse kopyalayalım This Is Us Aslında dün gece [USER=1]@OzaN[/USER] linki verince izlemiştim ama bugun yazmak nasip oldu. Etkisi de geçmedi S01B01 Acayip pozitif , acayip umut dolu bir dizi. Sevgi bariş aşk ne ararsan var Nefrete yer yok Dizi gerek oyunculukları gerek senaryosuyla güzeldi. Ama haftalık takip edilesi dizi değil. Kendinizi boşlukta hissetiğiniz bir anda oturup 4-5 bölüm üst üste izlenecek dizi.Şeyi çok beğendim;[spoiler]Dizide oyuncu olan Mann-ny dizisinin başrolü oğlanı habire soyarak dizi sektörüne güzel gönderme yapmişlar [USER=86493]@xemrexxx[/USER] kesin orda bi zıtlık yapacaksındır Dizide en etkilendiğim sahne şişko kadının kilosunu ölçerken küpesini bile çıkarması ve üçüz babanın zenci yetim bebeği de evlatlık alması [/spoiler] Dizi o kadar pozitif ki mutluluktan göz yaşarması olur Neyse yukarda dediğim gibi en sinirli/depresif anımda izleyeceğim güzel sıcak bir diziymiş 8/10
Hiç konusunu açtiğini dememiş kimse bizde yetim dizi gibi gidip SİYDB yorum yazdık
Neyse kopyalayalım
This Is Us
Aslında dün gece [USER=1]@OzaN[/USER] linki verince izlemiştim ama bugun yazmak nasip oldu. Etkisi de geçmedi
S01B01
Acayip pozitif , acayip umut dolu bir dizi. Sevgi bariş aşk ne ararsan var Nefrete yer yok
Dizi gerek oyunculukları gerek senaryosuyla güzeldi. Ama haftalık takip edilesi dizi değil. Kendinizi boşlukta hissetiğiniz bir anda oturup 4-5 bölüm üst üste izlenecek dizi.
Şeyi çok beğendim;
[spoiler]Dizide oyuncu olan Mann-ny dizisinin başrolü oğlanı habire soyarak dizi sektörüne güzel gönderme yapmişlar [USER=86493]@xemrexxx[/USER] kesin orda bi zıtlık yapacaksındır
Dizide en etkilendiğim sahne şişko kadının kilosunu ölçerken küpesini bile çıkarması ve üçüz babanın zenci yetim bebeği de evlatlık alması [/spoiler]
Dizi o kadar pozitif ki mutluluktan göz yaşarması olur Neyse yukarda dediğim gibi en sinirli/depresif anımda izleyeceğim güzel sıcak bir diziymiş
8/10