2022 The Wonder (2022) - Film Yorumları

Sherlock

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
47,948
Puanı
1,060

The Wonder

Tür:
Dram, Gizem, Gerilim
Süre: 103 dakika

Yönetmen: Sebastián Lelio
Senaryo: Alice Birch, Emma Donoghue, Sebastián Lelio

Oyuncular:
Florence Pugh
Niamh Algar
Ciarán Hinds

IMDb Linki

Filmin Fragmanı:

Filmle ilgili yorumlarınızı bu başlık altından yapabilirsiniz.

Çekim mekanları, geçtiği zaman vs. sebebiyle son derece kasvetli ve sıkıcı bir filmdi. Merak unsuru izleten tek şey oldu. 4 aydır nasıl aç kalarak hayatını devam ettirdiği ve bu sırrın nasıl ortaya çıkacağını merak etmesem devam etmezdim sanırım. Konusu ilgi çekici bir konu fakat işleyiş + senaryo son derece sıradandı. Bu sıradanlık çekiciliği yok etmiş. Çok daha farklı bir film çıkabilirmiş ortaya yazık olmuş.

5/10

Çekimler açısından ben çok beğendim. Çok güzel manzaralar vardı. Kostümleri de çok beğendim. Tempo ağırdı ama süresi kısa olduğu için fazla yormadı. Kasvetli havasından dolayı uzaktan gerilim filmi gibi duruyor ama tamamen dram filmi olmuş.

Düz bir hikayesi var. Başladığı gibi bitti. Çok iyi bir finali de yok. Filmi zaten izlerken sonunu az çok tahmin ediyorsunuz. Bu kadar durağan giden bir filmin sonunu daha vurucu beklerdim. Florence Pugh ön plana çıkabilirdi ama rolü fazla sevmeden oynamış gibi duruyor.

5/10

Son derece sıkıcı. Zor bitirdim. Başta merak unsuru bi şekilde devam etmemi sağladı ama sonrasında filme dair tek isteğim bitmesi oldu. Film türün de yazan hiç bir duyguyu karşılamadı maalesef. Ne duygulandım, ne gerildim.

4/10