2021 The Woman in the Window / Penceredeki Kadın - Film Yorumları

Dosi

Konu Sahibi
Süper Mod.
Yılın En Favori Üyesi
Reaksiyon puanı
113,932
Puanı
1,060

The Woman in the Window

Tür:
Suç, Dram, Gizem, Gerilim
Süre: 100 dakika

Yönetmen: Joe Wright
Senaryo: A.J. Finn (novel), Tracy Letts

Oyuncular:
Amy Adams
Donat Balaj
Anthony Mackie
Fred Hechinger

IMDb Linki

Puanlar:
Rotten Tomatoes: 28%

Filmin Fragmanı:

Filmle ilgili yorumlarınızı bu başlık altından yapabilirsiniz.​

Bu film neden günlerdir TR hit listesinde 1.sırada anlam veremedim. 45-50 dakika zor dayandım açıkçası, devamında ileri sara sara baktım çünkü ciddi bir zaman kaybı film ve gerçekten çok vasat sinemaya aktarılmış. Konu öyle ahım şahım değil ama daha iyi işlenebilirdi. Oyuncu kadrosuna yazık olmuş diyebiliriz...

Netflix iddialı diye ne sunsa millet tıpış tıpış izliyor da ondan.
Eleştirmen yorumlarını okumayı bırak IMDb puanlarına bile bakan kalmadı...

Film benim de merak ettiğim bir filmdi aslında. Hem konu ilginç geldiğinden hem de Amy Adams'ı sevdiğimden ama vakit kaybı bir iş olduğu belli için eledim listemden...

Reactions: Tolstoyevski
İlgi çekici bir konusu olmasına rağmen işleyişin ve senaryonun ağırlığı yüzünden katlanılmaz akıcılıkta bir film ortaya çıkmış. Senaryo ilerledikçe neyin ne olduğunu, neden olduğunu anlamakta güçlük çektim, epey kopukluk vardı. Amy Adams iyi bir performans sergilemiş fakat fazlası yok. Amy dışında tüm oyuncular etkisiz elemandı. Film, son sahne dışında boş gerilimden ibaretti.

4/10

Reactions: bazinga
Filmde bir kere kesinlikle mantık hataları var ama Amy Adams'ın güzelliği her şeyi örtüyor. Onun sayesinde filmin sonuna kadar ilgiyle devam ettim. Hikaye bir ara çok klasik yere gidiyordu sonradan işler güzelleşti ama orada gerekli vurgu eksik kalmış. Filmin bence en büyük eksiği gerilim seviyesinin yeteri kadar yüksek olmaması.

6/10

Reactions: bazinga