2020 The Witches - Film Yorumları

Sherlock

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
47,949
Puanı
1,060

The Witches

Tür:
Macera, Komedi, Aile, Fantastik, Korku, Gizem
Süre: N/A

Yönetmen: Robert Zemeckis
Senaryo: Robert Zemeckis (screenplay by), Roald Dahl (novel), Kenya Barris (screenplay by), Allan Scott (based on the 1990 film "The Witches" screenplay by), Guillermo del Toro (screenplay by)

Oyuncular:
Anne Hathaway
Octavia Spencer
Stanley Tucci
Chris Rock

IMDb Linki

Puanlar:

Filmin Fragmanı:

Filmle ilgili yorumlarınızı bu başlık altından yapabilirsiniz.

Yönetmen Robert Zemeckis, baş roller Anne Hathaway ve Octavia Spencer, senaryoda Guillermo del Toro imzası mevcut ki aynı zamanda Alfonso Cuarón ile beraber filmin yapımcıları arasında. Görüntü yönetmenliğini Don Burgess üstlenmiş. Müzikleri de Alan Silvestri yapmış. İçerisi Şampiyonlar Ligi ama film nedense hiç o izlenimi ve beklentiyi oluşturmadı fragmanıyla.
İlginç bir durum söz konusu... @bazinga

Reactions: bazinga
Valla durumu güzel özetlemişsin.
Kadro müthiş olsa da çocuklara hitap edecek bir film. Spielberg usta da ara sıra böyle filmler çekiyor, beklentim sıfır. Zemeckis usta en sevdiğim yönetmenlerin başında gelse de izler miyim ondan bile emin değilim.

Reactions: Sherlock
İzlememeyi tercih etmek mantıklı geliyor cidden, puanlarına göre bakılır artık.

HBO Max çocuk kitleyi platforma çekmek için böyle bir film çektirdi bence zaten.

İzlememeyi tercih etmek mantıklı geliyor cidden, puanlarına göre bakılır artık.

HBO Max çocuk kitleyi platforma çekmek için böyle bir film çektirdi bence zaten.
Aslında sinemalarda gösterime girecekti de HBO Max’e kısmet oldu malum şartlardan. Filme güvenseler zaten erteleyip sinemalarda tutarlardı.

Reactions: Sherlock
Aslında sinemalarda gösterime girecekti de HBO Max’e kısmet oldu malum şartlardan. Filme güvenseler zaten erteleyip sinemalarda tutarlardı.
Ben direkt HBO Max için çekildi sanıyordum öyleyse beklentiyi iyice düşürmek lazım zaten, pandemi döneminde bu mantıkla yayınlanan neredeyse hiçbir film iyi çıkmadı.

Keşke yanlışlıkla DUNE’u falan da yayınlasalar bu şekilde.

Reactions: bazinga