The Witcher, Netflix’in En Çok İzlenen Dizisi Oldu

Tolstoyevski

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
14 Temmuz 2014
Mesajlar
24,283
Reaksiyon puanı
39,933
Puanı
1,061
Yaş
27
Konum
Gökteki Yıldızlar ✨✨
Web Sitesi
www.ataturkungencligehitabesi.com
Witcher, Netflix’in Tahtına Oturdu!

2019’un son çeyreğine dair verileri açıklayan Netflix, The Witcher dizisinin tam 76 Milyon abone tarafından izlendiğini duyurdu. Andrzej Sapkowski’nin aynı adlı romanından uyarlanan The Witcher dizisi böylece Netflix rekorunu kırarak ilk sezonlar bakımından en çok izlenen Netflix dizisi oldu.

images


Ancak Netflix eski reyting sisteminde bir bölümün yüzde 70’ini izlemiş olanları yüzdeye dahil ederken yeni geçilen sistemde ise bir bölümün sadece 2 dakikasını izlemiş olanları bu reyting skalasına dahil etmeye başladı. Bu değişikliğin süresi çok uzun olan yapımlar ile çok kısa olan yapımlar arasındaki reyting adaletsizliğini gidermek için getirildiği biliniyor.


images


PC ve konsollarda yayınlanmış olan video oyunu serisi sayesinde dünya çağında büyük hayran kitlesine sahip olan The Witcher’in Netflix dizisi ilk sezonda gerek hayranları gerekse de eleştirmenler tarafından en çok senaryodaki “zaman çizelgesi” karmaşası nedeniyle eleştiri yağmuruna tutulmuştu.

The-Witcher-Cast-and-Character-Guide.jpg


Dizinin ilk sezonunda Ciri, Yennefer ve Geralt karakterlerinin her birinin hikayeleri sezon boyunca farklı zaman çizgilerinde geçmiş ve bu durum da diziyi takip etmeyi zorlaştırmıştı. Ancak ikinci sezonla birlikte üç karakterin de aynı zaman çizgisinde birleşmesine ve dizinin genel olarak tek bir zamanda geçecek olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

The Witcher’in 2.sezonunun kesin tarihi belli olmamakla birlikte çekimlere önümüzdeki aylarda başlanması ve dizinin 2021 senesinde yayında olması bekleniyor.

giphy.gif
 
  • Güldürdün
Reactions: Harunnn60