The Walking Dead'in Kardeş Dizisi 2. Sezon Onayı Aldı!

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,347
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
thumbnail_1425929892.jpg

Amerika'nın en çok izlenen dizisi olan The Walking Dead'in spin-off dizisi için hazırlıklar uzun bir süredir özenli bir şekilde devam ediyor.

Daha önce şu ve şu konularda dizideki oyuncuları duyurmuştuk.

AMC'den bugün gelen açıklamayla diziye dair bazı soru işaretleri yanıt buldu...

Dizinin adının The Walking Dead: Cobalt olacağı iddia edilmişti fakat kanaldan yapılan açıklamaya göre dizinin adı henüz belli değil ve daha sonra duyurulacak.

Dizinin ilk sezonu tıpkı The Walking Dead'de olduğu gibi 6 bölümden oluşacak ve bu bölümler 2015 yaz sonunda ekrana gelecek.

Dizinin henüz ilk sezonunun yayınlanmasına aylar olsa da dizi için şimdiden ikinci sezon onayı geldi. İkinci sezon 2016'da yayınlanacak. Kardeş dizinin ağabeyi kadar başarılı olup olamayacağını zaman gösterecek...

Hadi bakalım bunu bekliyoruz. :D Keşke daha erken başlasa, yaz sonu geç olmuş. :(

dizilerde boynuz kulağı geçmiyor hiçbir zaman kardeşlerde abinin gölgesinde kalıyor ne kadar TWD nin son sezonunu eleştirsekte kardeş diziden bir twd kalitesi beklemek yanlış olacaktır :)
filmlerdede öyle seri filmlerin hiçbirinde ilk filmin kalitesine ulaşamaz devam filmleri :))
ayrıca twd nin kardeş dizisi var hali hazırda @Çiğdem- le birlikte izlediğimiz z. nation twd nin üvey kardeşi saylır ama Z. nation bakımsız kalmış üvey evlat gibi duruyor :)

dizilerde boynuz kulağı geçmiyor hiçbir zaman kardeşlerde abinin gölgesinde kalıyor ne kadar TWD nin son sezonunu eleştirsekte kardeş diziden bir twd kalitesi beklemek yanlış olacaktır :)
filmlerdede öyle seri filmlerin hiçbirinde ilk filmin kalitesine ulaşamaz devam filmleri :))
ayrıca twd nin kardeş dizisi var hali hazırda @Çiğdem- le birlikte izlediğimiz z. nation twd nin üvey kardeşi saylır ama Z. nation bakımsız kalmış üvey evlat gibi duruyor :)
bu kardeş dizi olayını cw dizileri kadar iyi yapan başka kanal dizileri yok cnm the flash arrow kadar the originalsta the vampire diaries kadar ilgi gördüler hatta zaman zaman orjinalini geçtiler bile
çünkü yan diziyi şu şekilde yapıyorlar ojinal diziden önemli oyuncuları yan diziye başrol yapıyorlar ve zaman zamanda 2 diziye ortak bölümler çekiliyor 🙂🙂🙂
the walking deadın yan dizisi bunu yapmadı twd ile bağlantısız olucak byüzden tutmayabilir oysaki şu şekilde yapmaları lazımdı
twd dizisinden darly bu kardeş diziye başrol olucaktı kendi ekibini kurup bir görev anlaşması yapıp ricklerden ayrılıcaktı ve zaman zamanda twd ve bu dizi ortak bölümelr çekicekti arrow ve the flash gibi yani darly ve rick zaman zaman bulusucaktı işte ozaman twd kadar popüelr olurdu bu dizide çünkü yan diziler orjinal diziyle bağlantılı olursa tutuyor cw çok iyi yapıyor bunu🙂

bu kardeş dizi olayını cw dizileri kadar iyi yapan başka kanal dizileri yok cnm the flash arrow kadar the originalsta the vampire diaries kadar ilgi gördüler hatta zaman zaman orjinalini geçtiler bile
çünkü yan diziyi şu şekilde yapıyorlar ojinal diziden önemli oyuncuları yan diziye başrol yapıyorlar ve zaman zamanda 2 diziye ortak bölümler çekiliyor 🙂🙂🙂
the walking deadın yan dizisi bunu yapmadı twd ile bağlantısız olucak byüzden tutmayabilir oysaki şu şekilde yapmaları lazımdı
twd dizisinden darly bu kardeş diziye başrol olucaktı kendi ekibini kurup bir görev anlaşması yapıp ricklerden ayrılıcaktı ve zaman zamanda twd ve bu dizi ortak bölümelr çekicekti arrow ve the flash gibi yani darly ve rick zaman zaman bulusucaktı işte ozaman twd kadar popüelr olurdu bu dizide çünkü yan diziler orjinal diziyle bağlantılı olursa tutuyor cw çok iyi yapıyor bunu🙂
nasılda herşeyi kendi istediğin şekilde yorumlamışsın :) tam senden böyle yorum bekliyorduk işte

önce CW dizilerini cilala parlat övgü yağmuruna tut ,sonrada yeni dizi senaryosu yaz? başrolede kurbağayla beslenen darly ı koy :))) biz TWD de darl kazmasından kurtulmaya çalışıyoruz sen darl çoğaltıyorsun :) umarım darly ın kafasına meteor düşer , yan dizininde başrolüne maggie ve beth geçer birlikte oynaşa oynaşa ekranı şenlendirirler :)

nasılda herşeyi kendi istediğin şekilde yorumlamışsın :) tam senden böyle yorum bekliyorduk işte

önce CW dizilerini cilala parlat övgü yağmuruna tut ,sonrada yeni dizi senaryosu yaz? başrolede kurbağayla beslenen darly ı koy :))) biz TWD de darl kazmasından kurtulmaya çalışıyoruz sen darl çoğaltıyorsun :) umarım darly ın kafasına meteor düşer , yan dizininde başrolüne maggie ve beth geçer birlikte oynaşa oynaşa ekranı şenlendirirler :)
hahaha ayy ne güzel işte darly bu diziye geçecek sende kurtulurdun işte cnm aradad ortak bölümler çekerlerdi twd dizisini bile geçerdi bu dizi ozaman :F:F:F:F

hahaha ayy ne güzel işte darly bu diziye geçecek sende kurtulurdun işte cnm aradad ortak bölümler çekerlerdi twd dizisini bile geçerdi bu dizi ozaman :F:F:F:F
maggie için ayrı bir dizi çekmeleri lazım zaten twd nin son bölümlerinde kadını iyicene dilsize çevirdiler başrole geçeceği bir dizi olsada bol bol konuşsa ne süper olurdu :)

Her türlü izleyeceğim bir dizi olacak. bekliyorum.:X 2. sezon onayı için ilk sezonda ki performansına göre sevineceğim.:X

beth i zaten
erken öldürdüler gözümüz hala beth arıyor
maggie ile beth in başrolde olduğu bir dizi muhteşem olur :)

sen izleyeceksen o diziden hayır gelmez şimdiden soğudum diziden :)

Asıl sen izlersen dizide bir kulp vardır. İzlemeyecek olmana sevindim.:Z

Zombili dizininde kalitelisi lazım.:Z Senin sevdiklerin kalitesizdir.:A
ilk bölümüne bir bakta sonra kaliteden bahset :) outlander ıda ben sana önerdim şimdi claire claire diye sayıklıyorsun :))) demekki önyargılı olmaman gerekiyormuş belki z. nation ıda seveceksin kimbilir :))

ilk bölümüne bir bakta sonra kaliteden bahset :) outlander ıda ben sana önerdim şimdi claire claire diye sayıklıyorsun :))) demekki önyargılı olmaman gerekiyormuş belki z. nation ıda seveceksin kimbilir :))

Şu sıralar eski dizilerim başlayacak hiç yenisine başlayasım gelmiyor cidden.:( Ama o CW dizisi değil mi zaten.:F

Çiko izlediği için kesin CW demiştim.:F Belki yazın başlarım.:X
@Çiğdem- kolay kolay başlamazdı diziye ama ben bayağı dizinin reklamını yaptım çok fantazik muhteşem bir dizi falan diye reklam yağmuruna tutunca kız mecburen başlamak zorunda kaldı yani CW haricinde kaç dizi izliyorsa benim sayemde :)

Forum İstatistikleri

Konular
172,188
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961