The Walking Dead'in 12. Sezonu Hazır!

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,380
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
thumbnail_1402487066.jpg

Amerika'da kablolu yayın yapan AMC kanalında yayınlanmasına karşın aldığı yüksek reytinglerle adından söz ettiren çizgi roman uyarlaması The Walking Dead için dizinin fanatiklerini sevindirecek bir haber geldi.

Geçtiğimiz gün pek çok ünlü dizi yapımcısının katıldığı bir panele katılan ve The Walking Dead'in yapımcılarından biri olan David Alpert kaynak materyal üzerinde çalışmaktan çok memnun olduklarını ve şimdiden çok sonraki sezonlar için bile planlamalar yaptıklarını söyledi. 10. sezonda olacaklarla ilgili iyi fikirleri olduğunu söyleyen David Alpert, 11. ve 12. sezonların da nerede olduklarını bildiklerini ve eğer şansları varsa oralara kadar geleceklerini söyledi.

Görünen o ki bu yıl 4. sezonu yayınlanan The Walking Dead çok uzun yıllar daha ekranlarda olmaya devam edecek...

Diziye olan ilgi büyük ve ilginin daha da süreceğini düşünüyorum. Buna göre daha çok ekranlarda kalmaya devam edecek. :)

12 mi sezon 😱 komedi dizisi mi bu :D diziyi izlemedim ama bu kadar uzatılmamalı bence senaryo sıkıntısı çekebilirler :)

Ben 4.sezonda bile sıkılmışken 3 katı sezon daha çekebilirmiyim bilemedim??? 😕 Şu anki yaşima +8 yaş ekle 😱 Kim öle kim kala dedirtti :F 7'de bitsin G.o.T ile :ok:

Açıkçası konuda fanatiklerini sevindirecek haber yazmak durumunda kaldım ama gerçekten benim de hoşuma gitmedi bu iş. Bölümler dolu dolu geçse sorun yok da iyice yayıyorlar. Vakit doldurmak için çekilmiş çok boş bölümler oluyor. Dizi bende de her sezon değerini kaybediyorken 12. sezona kadar bilemiyorum. :):) Galiba yapacağımız en iyi şey reytinglerin düşmesi için dua etmek ki nasıl olsa izleniyoruz deyip yaydıkça yaymasınlar. :D

2023'e kadar onay aldığını ben duymuştum bir yerlerden.O nedenle pek şaşırmadım habere...

Ama senaristin biraz hızlandırması lazım olayları...

çizgi roman sayısı fazlaymış ve kitap kitap gidiyorlarmış sezonları 15 sezona kadar rahat gidebilciek bir hikayesi var uzun süreli olmasından çok memnunum ben 8 yıl daha devam edicek 31 yaşında olucam oan büyük ihtimalle evlenmiş olup çocuklarımla birlikte izliceğim sezonları olucak böyle düşününcede çok heyecanlı geliyor kulağıma :Z:Z:Z

Ben 4.sezonda bile sıkılmışken 3 katı sezon daha çekebilirmiyim bilemedim??? 😕 Şu anki yaşima +8 yaş ekle 😱 Kim öle kim kala dedirtti :F 7'de bitsin G.o.T ile :ok:
konu hep aynı sürmeyecek sen zannediyorsun ki bu dizi Rick ile gidecek ama onunda biletinin kesecekler merak etme :D çok güvendiğim kaynaklar var :)

ben okumuştum yabancı koynaklardan.:D

yeni versiyonu 2027'de final yapacakmış şu 2015'te çıkacak olan buda 2023'te.:D

Cidden gönderme falan yok ben okumuştum1-2 yıl önce.:F
evt doğru söylüyorsun :D

Madem 2023 kadar dizi devam edecek o zaman bu sezonda Terminus'dan kurtulmayla geçecek ölme eşeğim ölme. :T:
spoiler olmasın ama terminus bölümleri kısa sürecek :D

Son düzenleme: