Aklıma geldi şimdi videoyu başlatıp forumda öyle takıl sesi dinleunutamadığın bir olay var mı? bu kadarı da pes dediğin? @Çiğdem
Oyundan sahne değil oyunu oynayan adamın L ile şapkalı kız için yazdığı şiir
Aklıma geldi şimdi videoyu başlatıp forumda öyle takıl sesi dinleunutamadığın bir olay var mı? bu kadarı da pes dediğin? @Çiğdem
Sadece ölmüyor başka bir şey de oluyormuş.Zombi çocuğu görünce keşke öldürmeseydikte görseydi savunduğu kadını diyoruz
İlk başta bende adam gibi düşündüm.
Daha napıyormuş 😱😱😱Sadece ölmüyor başka bir şey de oluyormuş.
İlk başta bende adam gibi düşündüm.
the walking dead james walker yaz görsellere.Daha napıyormuş 😱😱😱
Acaba o mağara sahnesini bunlamı doldurucaklardıthe walking dead james walker yaz görsellere.
Birazını bence, sonra yine bir olay olmalı ki çocuğa güvenme seçeneği çıkmalıAcaba o mağara sahnesini bunlamı doldurucaklardı
Hiçmi yok onun videosu youtube o sahneninBirazını bence, sonra yine bir olay olmalı ki çocuğa güvenme seçeneği çıkmalı
Yarın baakrım uykum geldi şimdi.Hiçmi yok onun videosu youtube o sahnenin
Uzun zamandır bu kadar cannlı hissetmedim deyince ben bile korktum ayoll pc başında
Yamyam çocuk lafıma gelmişsindir öyle bşi bekledim bendeUzun zamandır bu kadar cannlı hissetmedim deyince ben bile korktum ayoll pc başında
Ben köydeyken o kısmı tekrar oyna mal kadını öldürme bakalım noluyorYarın baakrım uykum geldi şimdi.
Aynen bakacağım valla nasıl kaçacakBen köydeyken o kısmı tekrar oyna mal kadını öldürme bakalım noluyor
Onun canı cehenneme o mağara sahnesine bakAynen bakacağım valla nasıl kaçacakAslında bana kalsa öldürmezdim de neyse işte bilirsin beni
Şaka şaka beni de sinirlendirdi.
Tanıyorsun beniOnun canı cehenneme o mağara sahnesine bak
Bizim tepkimizden korkmussundur bilirim seni evet
Aaa dur sunada bakayım yatmadanTanıyorsun beni
Buldum
Hhaha Aaa ben ne demiştim sana cnm yamyam çocukla şapkalı kız kapısırdı sanırım demiştim yok demiştinTanıyorsun beni
Buldum
Allahım bu nasıl bir oyun.
Yamyam çocuğun şapkalı kıza saldırdığını görse bu sefer devreleri yanardı cnmAllahım bu nasıl bir oyun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?