İrlandaya ne zaman gidiyorsunHastayım zor yayınladim Dün Azîz yıldırımın adamları fenere stoper vermeyin diyor gidip fiyat yükseltiyor
18 milyon euro maaş istiyor kjaer
Skrtel öyle Roma 20 ye çıkardı
Mahmut tekdemir 39 milyon euro
Ekimdeİrlandaya ne zaman gidiyorsun@Çiğdem şimdi özler seni oralarda.
Benim şu sinir işini haletsem
Yanımıza alsaydık ormanda bırakmasaydık nekadar yanımızda durucaktı acaba1.sezonun 3.bölümünü hatırlıyor musun?@Çiğdem kıyamet gibi bir bölümdü.
Haydutlar motele saldırır, Carley / Doug ölür, Ördek ısırılır, Katjaa kendini vurur ve Lily geride kalır / uzaklaşır
😱😳
Ekli dosyayı görüntüle 70116
çok az duruyor.Yanımıza alsaydık ormanda bırakmasaydık nekadar yanımızda durucaktı acaba
Ayy nerdeyse finalde de kaçıyormuş yamyam çocuk bir işe yaradıçok az duruyor.Şu meşhur tren bölümü var ya orada trene binmeden önce karavanı kaçırıyor.
Köyden gelince michonne serisini izleriz senle
O hangisiydi bizim MiconnemiKöyden gelince michonne serisini izleriz senlekısa ama tadımlık olur en azından. :/
Evet 2016 da çıkmıştıO hangisiydi bizim Miconnemi
Kadınlardan bir bunu seviyordum biliyorsun tabi Rickle olana kadarEvet 2016 da çıkmıştıAynı firmanın oyunu@mrt-06 oynayacaktı oynamadı sanırımBende yüklemeye beceremedim haliyle oynayamadım
Kasımda sanırımKadınlardan bir bunu seviyordum biliyorsun tabi Rickle olana kadar@mrt-06 yoğunluğu bitince bu konudakı oyunu izlesin bayılıcana eminim
1 Sezonmuş izleriz .F Bu Darly ne zaman çıkıyor
Daha sende oynama direk izleyelimKasımda sanırım
Aa bu oyun mini oyun gibi çerezlik düşün
Yok oynanamam merak etme.Daha sende oynama direk izleyelimDarly oyunu bekliyorum ama uzayda gibiydi yanı tam böyle twd havasında değildi hele o bebeklerden korkmuştum 😱 😱 😱
Son twd oyunundan sonra bence twd ile alakalı oldunu görünce yine çekerYok oynanamam merak etme.
o aşırı gerçekçiydi sana bu film desen inanırsın.Türkçe altyazı ile geliyormuş ama bizim adam çeker mi acaba şüpheliyim
Valla bende görmedim o suratlar aşırı gerçekçiydiSon twd oyunundan sonra bence twd ile alakalı oldunu görünce yine çekerAma bu izlediklerimiz gibi değil bildiğin canlı kanlı koymuşlar o grafiklerde oyun görmemiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?