The Walking Dead Severlere Müjde!

Harunnn60

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
44,771
Puanı
1,061

The Walking Dead, Frank Darabont tarafından geliştirilen ,Robert Kirkman, aynı adlı çizgi romanına dayanan ünlü dizi için AMC sürpriz bir karar verdi.

Yaklaşık her yıl sezon finali 45 dakika olan dizinin , son alınan kararla beraber 90 dakika olması kararlaştırıldı. The Walking Dead 5.sezon finali 90 dakika sürecek. Conquer isimli sezon finali (16.bölüm) 29 Mart tarihinde ekranlara gelecek.

Entertainment Tonight isimli programa katılan Norman Reedus , The Walking Dead hayranlarının final için kendilerini psikolojik açıdan hazırlamaları gerektiğinin altını çizdi.

@destere @Çiğdem- @OzaN @sokak sanati @Ahmad @xemrexx @kaan955 @cevaa @BesaleT @Yiğitt

Oha finale iki bölüm mü kalmış yani? 😱
Sezon finalinde ne olaacak acaba, niye psikolojik olarak ayarlayalım?

Çok heyecanlandım şimdiden.

@OzaN Konuya eklemek istemedim ama AMC durup dururken 90 dk yapmaz , bunun nedeni 90 dk olunca dizinin reytinglerinin artacağını mı yoksa düşeceğini mi görmek istiyor bence , benim tahminim bu hatta diğer forumlarda da böyle

2 bölümü birlestirmislerdir. Sorun yok. 2'ye bölüp izlerim.

90 dakika dediğine bakma.
Normalde 60 dakika olan reklamlı yayın süresi 90 dakikaya çıkacak. Yani bölümün uzunluğu yaklaşık 60 dakika olacak. 1-2 dakika daha kısa veya daha uzun olabilir.

Ben dizinin süresinin değişeceğine inanmıyorum sadece özel bir sezon finali hazırlamak istemişler hepsi bu.

tamam ama FX Türkiye'de doğruladı 90 dk olacağını ( Türkiye'de Walking Dead yayınlayan kanal )
ben 90 dk olacağını düşünüyorum

çokda önemli bir karar alınmamış gibi ..
iki bölümü birleştirip final bölümünü uzun tutacaklarda yenilik bunun neresinde onu anlamadım @Harunnn60 ?

Son düzenleme:
Saat başı 18 dakika mı reklam hakları vardı, 2 saatten 36 dakika de. Ozan'ın dediği hesap o sanırım.

Son düzenleme:
empiree öyle yaptı 6 reyting gördüler bunlarda empireye özenmişler galiba

5 yıllık diziyi , yeni diziye sattın hemen.ss
birleştirmediler ama 2 bölüm üst üste vermişlerdi galiba onlar sezon finalinde yani sezon finainde uzun bölüm verincede 6 reytingin birz onunda faydaı olmustur diğer dizilerde taktik açısından deneyebilirler normal bence walking deadta reytingte faydasını görürse bu sefer diğer dizilerde bu yolu izlerler 🙂🙂🙂

anladım , çok yakında yeni haberlerim var çiğdem , çok güzel konular açıcam

anladım , çok yakında yeni haberlerim var çiğdem , çok güzel konular açıcam
Holeeeyuy Amerikan dizileri yavaş yavaş Türk dizileri gibi uzuyor [emoji7] [emoji7] [emoji7]
Tabi onlarda gördu iyi reyting aldığını inşallah dahada uzarlar her dizi uzar

Ohh yeahhh Türk dizileri kisalmadi kisaltamadilar yabancılarınki artıyor bide 40 dk ozet verdilermi tamamdir[emoji3] [emoji3] [emoji7] [emoji7] [emoji7]

https://www.facebook.com/video.php?v=653189594809488
@OzaN dediğin doğru

@destere @Çiğdem- @kaan955

ne alakası var yahu
hem sen kimin tarafındasın ?
dizinin süresi yeterli sadece maggie li kısımları uzatsalar büyük bir yenilik olurdu
ama sanırım yönetmen şöyle düşünüyor nasıl olsa maggie nin gözüktüğü 15 saniye diğerlerinin 45 dakikasına bedel niye kızı yoralımki ? aslında o da haklı maggie yi yormamak lazım

öyle bişey olursa japon dizilerine yöneliriz