öylemi farketmemişim neyse o zaman sağlık olsun napalımBeth 2.turda elendi malesef.
öylemi farketmemişim neyse o zaman sağlık olsun napalımBeth 2.turda elendi malesef.
Etkinlikte tüm kadınlar ve erkekler yarıştı ama sen foruma geldiğinde etkinlik yarı finale geçmişti.öylemi farketmemişim neyse o zaman sağlık olsun napalım
Oylama bitti sanırım. Sonuçlar görünüyor da bende.
Bugün sondu zaten , akşam açıklanacak sonuçlar.Oylama bitti sanırım. Sonuçlar görünüyor da bende.
Zeyna kılıklıma verdim oyumu.Bugün sondu zaten , akşam açıklanacak sonuçlar.Teşekkürler.
Erkeklere de oy ver.Zeyna kılıklıma verdim oyumu.Ama diziyi izlemeyi bıraktım. 4. sezon çok sıktı beni...
Kullandım zaten. Benim oyum belli zaten o kategori de.
Cidden neden bıraktın çok şaşırdım.😳 Üzüldüm açıkçası.Kullandım zaten. Benim oyum belli zaten o kategori de.Diziye olur ki başlama isteğim gelirse zaten onun için başlarım gibi.
Çok sıkıldım. Hiç akıcı değildi. Sanırım 4. sezonun 6. bölümünde bıraktım yanlış hatırlamıyorsam. Yabancı dizilerde sıkıldığım an bırakıyorum, kolay kolay da özlemiyorum pek...Cidden neden bıraktın çok şaşırdım.😳 Üzüldüm açıkçası.
Sağlık olsun ne diyelim. Bir gün geri dönersin umarım.Çok sıkıldım. Hiç akıcı değildi. Sanırım 4. sezonun 6. bölümünde bıraktım yanlış hatırlamıyorsam. Yabancı dizilerde sıkıldığım an bırakıyorum, kolay kolay da özlemiyorum pek...
Fear olanına da fırsat bulursam bakmayı düşünüyorum ama onun konusu güzel gelmişti. Başladı değil mi o?Sağlık olsun ne diyelim. Bir gün geri dönersin umarım.
Oda yeni başladı. Virüsün ilk anlarını ele alıyor şuan 3 bölümü yayınlandı. İlk bölüm biraz kötü ama 2 ve 3'de dizi açılıyor.Fear olanına da fırsat bulursam bakmayı düşünüyorum ama onun konusu güzel gelmişti. Başladı değil mi o?
İlk bölümden bırakıyormuşum.Oda yeni başladı. Virüsün ilk anlarını ele alıyor şuan 3 bölümü yayınlandı. İlk bölüm biraz kötü ama 2 ve 3'de dizi açılıyor.
Fear'ın da ilk sezonu da 6 bölüm ama sonuçta bu bir yan dizi yani TWD kadar bekleme bir şey.İlk bölümden bırakıyormuşum.Yok ya The Walking Dead'e ben 6 bölüm dayandım 4. sezonda. 6 bölüm boyunca sıkılınca bıraktım.Fear aklımda, izleyeceğim. Umarım senaryoyu iyi bir şekilde işliyorlardır...
Bencede tekrar izle yaSağlık olsun ne diyelim. Bir gün geri dönersin umarım.
Aynen bende üzüldüm açıkçası.Bence feara hemen başla twd yide bıraktığın yerden devam et bi anlık bırakmışsın diziyi ama yine izle derim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?