Biliyorum senin sayende olduğunu.Benim sayemde.
En güzel sezon 3. sezon demiyor muydun? 3'de Shane mi vardı?
Biliyorum senin sayende olduğunu.Şu fotoda ki sıfata bak Allah aşkına başımıza çıkardınız.
En güzel sezon 3. sezon demiyor muydun? 3'de Shane mi vardı?Shane gitti Michone geldi.
Ama oyumu Rick ve Shane olarak kullandım umarım ikisi finale kalır da Rick bir güzel ezer.
Nasıl değil tek başına bir düzine zombiyi öldürdüğü bölümü unuttun mu? Shane anca şey yapsın neyse.Michonne bence öyle abartılacak bir karakter değil. 5. sezon çakma bilim adamı bile daha fazla gösterildi.Ayrıca Lori gitti Michonne geldi.
Nasıl değil tek başına bir düzine zombiyi öldürdüğü bölümü unuttun mu? Shane anca şey yapsın neyse.Ayrıca çok derinlikli bir karakter geçmişi kendisi tam anlamıyla sır(dı).
Rick'in hanımıyla yatmasa bu kadar ilgi çekici olur muydu acaba, işin gücün entrika.Çok çekici değildi bence.
Bilemiyorum yinede Shane daha iyiydi. Evet biraz itici olabiliyordu ama Rick'e rakipti ve ayrı bir heyecan katıyordu.
Rick'in hanımıyla yatmasa bu kadar ilgi çekici olur muydu acaba, işin gücün entrika.
3'de Shane yok.Biliyorum senin sayende olduğunu.Şu fotoda ki sıfata bak Allah aşkına başımıza çıkardınız.
En güzel sezon 3. sezon demiyor muydun? 3'de Shane mi vardı?Shane gitti Michone geldi.
Ama oyumu Rick ve Shane olarak kullandım umarım ikisi finale kalır da Rick bir güzel ezer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?