Bende izliyorum hee annemle.muhteşemsin hogatha bir gecede sekiz bölümü üstüste nasıl doğradın? ben en fazla 4 bölüm izleyebiliyorum
Bende izliyorum hee annemle.muhteşemsin hogatha bir gecede sekiz bölümü üstüste nasıl doğradın? ben en fazla 4 bölüm izleyebiliyorum
yalnız izlediğin bölüm yorumlarını bir yere not etBende izliyorum hee annemle.bu gece 2 bölüm daha izleyeceğm sonra toplu yorum yapcan haberin olsun.
TWD için geçerli değil ama destere bilirsin.yalnız izlediğin bölüm yorumlarını bir yere not etson bölüme geldiğinde ilk bölümlerden izlediğin sahnelerin ayrıntısı siliniyor
iki üç bölüm çok durağan geçiyor yalnız durgun geçen bölümler @Çiğdem- in bahsettiği maggie li değil tam tersine maggie siz bölümler işkence gibi geçiyorTWD için geçerli değil ama destere bilirsin.
Maggie de tek kaldı ya git kap kızı destere.iki üç bölüm çok durağan geçiyor yalnız durgun geçen bölümler @Çiğdem- in bahsettiği maggie li değil tam tersine maggie siz bölümler işkence gibi geçiyor
maggie ne zaman doğuracak o kısmınıda tam öğrenebilseydimkızın eski ölçülerini özledim
hhaahha aa yok ilk 2 bölümü izlemiş yorumlamıstımya cnm 3.bölümde kalmıstımmuhteşemsin hogatha bir gecede sekiz bölümü üstüste nasıl doğradın? ben en fazla 4 bölüm izleyebiliyorum
yeni bölümde geliyor yarın onkinci bölüm yayınlanacak daha bana yetişmen için dört bölümün daha varhhaahha aa yok ilk 2 bölümü izlemiş yorumlamıstımya cnm 3.bölümde kalmıstım
dün gece 4 bölüm izledim bende bugünde foruma gelmeden 2 bölüm izledim 6 bölüm izlemiş oldum
sırf sen laf etme diye yetişiyorum bak
kız bir doğursun sonra talip olucam birde bunun bebek sağlamda değildir zombileşmiş olabilir çünkü çok bekledi kızın karnındaMaggie de tek kaldı ya git kap kızı destere.
aa evet 9-10-11 bölümleride izledim çok şükür güncel bölüme yetiştim ayollyeni bölümde geliyor yarın onkinci bölüm yayınlanacak daha bana yetişmen için dört bölümün daha var
kız bir doğursun sonra talip olucam birde bunun bebek sağlamda değildir zombileşmiş olabilir çünkü çok bekledi kızın karnında
çok kısa yorum yapmışsın ama olsun en azından izlemişsinaa evet 9-10-11 bölümleride izledim çok şükür güncel bölüme yetiştim ayoll
9.bölüm
negansız idare eder bir bölümdü darl bizim ekip vardı ama bu sezn neganlı bölümler süper oluyor ama sonunda neganla savaşmayı düşünmeleride birşeydir
son sahnede yakalandılar rick gülüyor planı var galiba bakalım
10.bölümaaa çok güzeldi negan yoksa darly var ayoll sadece darl e özel bir bölümdücarolle tekrar yan yana geldiler ıyy( aa neyseki darly carolu almadan gitti ayoll
11.bölüm
aaa evet negan geldi sonunda ayollama şu yüzüne ütü basılmıs adam ve abrahamın yanında olan eguenemidir nedir bunlarla ağırlıklı geçti bölüm pek beğenmedim ihanette etti zaten eguene
@MasacRE-
toplu izleyince böyle oluyor cnm okadar aklımda kalmasıda birşeyçok kısa yorum yapmışsın ama olsun en azından izlemişsinbugün yeni bölüm yayınlanacaktı onuda izle
toplu demişken black sails den flint aklıma geldi dop ve flint ne alaka deme işte çağrıştırdı nedensetoplu izleyince böyle oluyor cnm okadar aklımda kalmasıda birşey
senin site yayınlayınca bakarız cnm en azından güncele yetiştim
İlk önce bölüm yorumlarımı yapayım sonra genel yorum da yapacağım ama Negan'ı beğendim. Kötü adam dediğin böyle olur.
7x1
9.0Çok çok güzel heyecanlı bir bölümdüm Neganı çok sevdim.
Abraham nihayet gitti diziden. Gleen'e üzüldüm ama çok bıkmıştım ondan da çünkü sürekli ölümden kurtulması filan. neyse ki çizgi romana uydularda öldürdüler. keşke sezon finalinde öldürselerdi. hem öylece daha unutulmaz olurdu.
Negan, Ricke cocuğun elini kes dediği zaman cidden istiyor zannettim neyse ki kesilmedi Carl'ın elin.
7x2
Bu Bölümde Carol ve diğer zenci adamı izledik.
Krallık diye bir yer varmış işte yine orada hayallerde yaşayan insanlar filan.Neyse ki şu kaplan olayı ilginçti. O hayvan baya et yiyordur nasıl yetiştiriyorlar anlamadım.
Bölümde domuzların etine zombilerin leşleri geçti. O etleri de galiba Negan'ı ve tayfasına yolladılar. Bakalım ne olacak o işten
Burayı da haraca bağlamışlar.
Carol yine bölüm sonunda ben gideceğim dedi bu kadın niye inat.
8.0
7x3
Daryl ve Negan tayfasını izledik.
Bu bölüm biraz daha olaysız geçti. Daryl iyice sindirip kendi yanlarını çekmek istiyorlar ama o iş zor. Adam fırsatını bulunca kaçacak.
Bölümde ki adını bilmediğim kızı sevdim Daryl'ye filan akıl verdi. Herhalde Negan bunu üstüne zinnetlemiş.
7.8
7x4
Bu bölüm beni deli etti yahu ya. Adamlar zaten ziyarete gelecek sen niye silahları saklamıyorsun. git bir toprağa göm. Kasaba dışında sakla. Birde silahların envanterini tutuyorlar hala. Rick kendine gel.(
Bu sezon Rosita'yı beğeniyorum daha aktif gibi. Maggie göstermediler merak ettim. Acaba nasıl doğacak o bebek.
Negan'da bölüm boyunca Rick'i sinirlendirmek için elinden geleni yaptı. Valla kötü adam dediğin böyle olur.
Rickin kızının kendisinden olmadığını biliyordum sonunda biraz açıkladılar. Shane'den o çocuk.
8.2
@destere @Çiğdem- @MasacRE- @tolgab
Şu Negan'ın yanında bir kız vardı hafif kızıl. Seninde hoşuna gitmiş.@Çiğdem- yorum dediğin böyle olur işte senin gibi yapmamış lady gagasen o kadar kısa geçmiştinki ne geçti anlamamıştık bilegerçiyinede en azından senin yorumlarının yanında harika duruyor hogatha@Harunnn60 un yorumuda bir foka benzemiyor ama
rosita yorumuna aynen katılıyorum bu sezon benimde favorilerimden ne güzel şey öyleabraham danası gidince rositada kendine geldi
iyi hatırlattınız ben son bölümü izlemedim @MasacRE- geçmiş beni
Şu Negan'ın yanında bir kız vardı hafif kızıl. Seninde hoşuna gitmiş.
Ben sevmedim bu bölümü ama sen sevebilirsin belki çünkü tam senlik sahneler vardı@Çiğdem- yorum dediğin böyle olur işte senin gibi yapmamış lady gagasen o kadar kısa geçmiştinki ne geçti anlamamıştık bilegerçiyinede en azından senin yorumlarının yanında harika duruyor hogatha@Harunnn60 un yorumuda bir foka benzemiyor ama
rosita yorumuna aynen katılıyorum bu sezon benimde favorilerimden ne güzel şey öyleabraham danası gidince rositada kendine geldi
@Çiğdem- yorum dediğin böyle olur işte senin gibi yapmamış lady gagasen o kadar kısa geçmiştinki ne geçti anlamamıştık bilegerçiyinede en azından senin yorumlarının yanında harika duruyor hogatha@Harunnn60 un yorumuda bir foka benzemiyor ama
Ben sevmedim bu bölümü ama sen sevebilirsin belki çünkü tam senlik sahneler vardı
hhahah ben haftalık 1 dizi izlerken bile aklıma anlatıcak çok birşey gelmiyordu toptan izlediğim bölümlere nasıl uzun yazayım ayoll kısa ve öz iyidirİlk önce bölüm yorumlarımı yapayım sonra genel yorum da yapacağım ama Negan'ı beğendim. Kötü adam dediğin böyle olur.
7x1
9.0Çok çok güzel heyecanlı bir bölümdüm Neganı çok sevdim.
Abraham nihayet gitti diziden. Gleen'e üzüldüm ama çok bıkmıştım ondan da çünkü sürekli ölümden kurtulması filan. neyse ki çizgi romana uydularda öldürdüler. keşke sezon finalinde öldürselerdi. hem öylece daha unutulmaz olurdu.
Negan, Ricke cocuğun elini kes dediği zaman cidden istiyor zannettim neyse ki kesilmedi Carl'ın elin.
7x2
Bu Bölümde Carol ve diğer zenci adamı izledik.
Krallık diye bir yer varmış işte yine orada hayallerde yaşayan insanlar filan.Neyse ki şu kaplan olayı ilginçti. O hayvan baya et yiyordur nasıl yetiştiriyorlar anlamadım.
Bölümde domuzların etine zombilerin leşleri geçti. O etleri de galiba Negan'ı ve tayfasına yolladılar. Bakalım ne olacak o işten
Burayı da haraca bağlamışlar.
Carol yine bölüm sonunda ben gideceğim dedi bu kadın niye inat.
8.0
7x3
Daryl ve Negan tayfasını izledik.
Bu bölüm biraz daha olaysız geçti. Daryl iyice sindirip kendi yanlarını çekmek istiyorlar ama o iş zor. Adam fırsatını bulunca kaçacak.
Bölümde ki adını bilmediğim kızı sevdim Daryl'ye filan akıl verdi. Herhalde Negan bunu üstüne zinnetlemiş.
7.8
7x4
Bu bölüm beni deli etti yahu ya. Adamlar zaten ziyarete gelecek sen niye silahları saklamıyorsun. git bir toprağa göm. Kasaba dışında sakla. Birde silahların envanterini tutuyorlar hala. Rick kendine gel.(
Bu sezon Rosita'yı beğeniyorum daha aktif gibi. Maggie göstermediler merak ettim. Acaba nasıl doğacak o bebek.
Negan'da bölüm boyunca Rick'i sinirlendirmek için elinden geleni yaptı. Valla kötü adam dediğin böyle olur.
Rickin kızının kendisinden olmadığını biliyordum sonunda biraz açıkladılar. Shane'den o çocuk.
8.2
@destere @Çiğdem- @MasacRE- @tolgab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?