The Walking Dead 6. Sezon Onayını Aldı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,848
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
thumbnail_1412696290.jpg

Amerikan kablolu kanallarının açık ara farkla en çok izlenen dizisi olan The Walking Dead, beklendiği şekilde daha henüz 5. sezonu başlanmadan 6. sezon için yenilendi.

Çizgi roman uyarlaması olan The Walking Dead'in yenilenmesi son derece beklendik bir durum, öyle ki yapımcılar dizinin daha çok uzun sezonlar sürmesini planladıklarını açıklamıştı. Reytingleri de mükemmel olan dizinin şimdiden 7. ve 8. sezonlarının da çok yüksek ihtimalle olacağını söylemek mümkün.

The Walking Dead'in 5. sezonu 12 Ekim'de başlayacak. Öte yandan The Walking Dead evreninde geçen ve farklı karakterlerin hikayelerinin anlatılacağı spin-off dizisi de yakın gelecekte yayına girecek...

bana zombileri sevdiren bir dizi bu diziyi izlemeden önce zombi filmlerine bakamıyordum ama bu dizi sayesinde zombileri özlüyorum vlla sezon finalinden sonra :kiki::kiki::kiki:

Spin-off dizisinin reklamı yapıldı mı ya hiç bilmiyorum diziyle alakalı şeyler. :D Başlasın artık özledik The Walking Dead'imizi. :D

GoT 2 sezon birden onay alınca TWD'de altta kalmak istememiş ve sezon başlamadan onayı vermiş galiba.:F Çıkarıma for.ss

Ama bencede iyi oldu senarist biraz falza düşünsün işin üzerinde.:D

TWD 3x8 den sonra iyice Türk Pembe dizilerine bağladı ve baya bi baydı. ABD standartlarının altına düştü. Sürekli aşk, meşk ve Rick'in delirmeleri, Carl'ın ergence hareketleri çok itici gelmeye başladı zaten konu raydan çıktı biz bilimkurgu bekliyorduk ağır dram çıktı. Ve uzunca bir süre daha bu salgının nedenlerini ve nasıl çıktığınızda, kimlerin yaptığını göstermeyecekler gibi. Ve de git gide eriyecek, izleyici kaybecekler.

Efsane olma şanslarını çoktan yitirdiler en azından Breaking Bad,Lost, Prison Break, The Sapranos, Dexter gibi kültleşmiş bir şekilde hatırlanmayacak.

Spin-off'unun birkaç bölümünü izlerim eğer o da TWD gibi bilimkurgu ile alakası olmazsa onla da işim olmaz. :)

TWD 3x8 den sonra iyice Türk Pembe dizilerine bağladı ve baya bi baydı. ABD standartlarının altına düştü. Sürekli aşk, meşk ve Rick'in delirmeleri, Carl'ın ergence hareketleri çok itici gelmeye başladı zaten konu raydan çıktı biz bilimkurgu bekliyorduk ağır dram çıktı. Ve uzunca bir süre daha bu salgının nedenlerini ve nasıl çıktığınızda, kimlerin yaptığını göstermeyecekler gibi. Ve de git gide eriyecek, izleyici kaybecekler.

Efsane olma şanslarını çoktan yitirdiler en azından Breaking Bad,Lost, Prison Break, The Sapranos, Dexter gibi kültleşmiş bir şekilde hatırlanmayacak.

Spin-off'unun birkaç bölümünü izlerim eğer o da TWD gibi bilimkurgu ile alakası olmazsa onla da işim olmaz. :)
Zaman zaman dizi bence de bozuyor ama yine de bence bu konuda yapılabilecek en eli yüzü düzgün işi yapıyorlar. Sade bilim kurgu ile böyle bir dizi yapılamaz zaten. Bilim kurgu olarak yola çıkan çoğu dizi ilk sezonda yayından kalkıyor başarılı olamayıp. Bu dizinin başarısının sırrı bilim kurgu üzerine drama ögelerini başarıyla yerleştirebilmiş olması. :)

Bu kadar kötülemiş olmana üzüldüm şahsen haksızlık yapmış sin resmen :)