The Walking Dead 5.Yıla Özel FavoriForumum.Net'de Büyük Etkinlik!

Harunnn60

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,122
Puanı
1,061

HERKESE MERABA

Beni bu forumda herkes bilir The Walking Dead dizisinin fanıyım. Bu diziyi o kadar çok seviyorum ki anlatamam size. Herkesin hayatta sevdiği,unutamadığı bir dizi olur yıllar geçsede hatırlar işte benim dizimde The Walking Dead.

Bu etkinliği yapmamda ki sebep ise dizinin 5.yılına girmesi. 2010 yılında yayın hayatına başlayan The Walking Dead bu yıl 5.yılını kutluyor. Çeşitli forumlarda ve The Walking Dead forumlarında etkinlikler yapılınca bizim forumun neyi eksik dedim.
Ve bende hayranı olduğum dizinin etkinliğini @OzaN 'dan izin alarak sonunda hayalini kurduğum etkinliği yapıyorum.

Etkinlik Kapsamında Yapılacak Oylamada Kategoriler

En İyi Erkek Oyuncu
En iyi Kadın Oyuncu
En iyi Bölüm
En iyi Sezon
En İyi Mekan

gibi çeşitli kategoriler olucak.

Şimdi asıl soruya gelelim diziyi izlemeyenler benim burada ne işim var diyebilir.Hemen onuda açıklayayım. Geçenlerde @dizi kolik TWD başladığını durum güncellemesinde öğrendim. Yine @GunesinOglu dizinin kitabını okuduğunu söyledi yani anlayacağınız forumda hergün izleyicisi çıkıyor bende herkesi etiketleyerek herkesin haberdar olmasını istedim.

Son olarak bu etkinliğe özel bir fragman hazırladım. Bu benim 2.Fragman hazırlayışım ( İlki Forumca) o yüzden basit olabilir ama ben iyi iş çıkardığımı düşünüyorum.
Videoda altta yazılar çıkar bunu satın almalısınız diye onun sizle alakası yok onu görmezden gelin. O benle alakalı
Videoyu HD (720-1080) bir şekilde izleyebilirsiniz.

Diziyi izleyenler zaten katılacaklar etkinliğe ama diziyi izlemeyenler isterlerse katılabilir. Belki onlarda çizgiroman yada kitaplarını okumuştur.

-Tanıtım Fragmanı-
Fragmanla ilgili yorumda yapın.

@Bully @mrt-06 @Ahmad @ozgur2113 @EnveR @sokak sanati@Yiğitt @vadikızı @cookies @xemrexxx @Çiğdem- @GunesinOglu@Harunnn60 @Tzira @denizz19 @-potterhead- @dizi kolik@papuleoo @MelankoliK @EFE UYSAL @yigit_00 @RevaN@Forumdash @HachiKo @*YıldırıM* @legolas9900 @ahmetbayramm@Samanyolu24 @adımutlulukk @Nisa @Billy Kane @gözlemci@yatutarsa @DarkLeqenD @Maskeli Fedai @Polat Şaşmaz@Reytinger @Jonsnow @crazymurat31 @harzemliişah @OzaN@berkann @MeteAli @china_shangai @-KADİR- @cevaa@Tolstoyevski @Ice_Cool_23 @Arslan Bey

Son düzenleme:
Katılırız etkinliğe.

En iyi mekan güzel olur.
Acaba çiftlik mi desem hapishane mi.

Ben diziye başlayayım madem.1. bölümü bugün izlerim

Daha önce yapacağım demiştin, sonunda başlıyor etkinlik merakla bekliyoruz, katılırım kesinlikle.

Son düzenleme:
bekliyorum cnm twd forumda çok izlenen bir dizi ayy @destere gelmeden başlatma sakın canını okur vlla

En iyi kadın oyuncu kesinlikle Andrea.Ve Mıchone.
Andrea'nın öldüğü bölümde 1 gün boyunca ağladım gerçekten hiç bu kadar duygusal olmamıştım.

En iyi erkek oyuncu da kesinlikle ama kesinlikle Daryl.

Ben diziye başlayayım madem.1. bölümü bugün izlerim
Başla gerçekten çok güzel dizi.

Daha önce yapacağım demiştin, sonunda başlıyor etkinlik merakla bekliyoruz, katılırım kesinlikle.
o zamanlar LYS sınavları vardı hep erteledim.
Neyse ki yetiştirdim sonunda.
Teşekkürler

spoiler kutucuğuna al
diziyi izlemeyenler var çünkü.

bekliyorum cnm twd forumda çok izlenen bir dizi ayy @destere gelmeden başlatma sakın canını okur vlla
@destere gelse çok güzel olurdu belki bir yerlerden izliyordur bizi.
Sağol Çiğdem.

Son sezonu hala izleyemedim pek sarmiyor sanki