"The Walking Dead" 5.Sezonuyla Yine Kendi Rekorunu Kırdı!

İlk sezonlardakini dedimde evet o sahneer ilk kez denendi. Çok ilginçti.
şimdi bir çok dizide aynı sahneler var ? dünya ne hale geldi
eski kabilelerde tanrılara kurban verilen insanları okudukça dehşete düşerdik ? ne zamanlarmış ne barbarlıklar yapılıyormuş hayret ve dehşet içinde kalırdık .. hatta geçen sene vikings leri izlediğimde o dizide bir kartal şeklinde doğrama sahnesi vardı @sürgünüm le birlikte o dönemlerdeki dehşet verici öldürme şekillerini konuşmuştuk oysa şimdiki dünyada çok daha iğrenç şeyler gerçekleşiyor artık insanlar bu tarz iğrençlikleri normal karşılar hale gelmiş

şimdi günümüz dünyasında yaşanan vahşeti görünce eski kabilelerden özür diliyoruz? yaşasın vikingler, günümüz dünyasından daha uygar daha efendi insanlarmış
viking kraliçesi lagerta veya aslaug şimdi karşıma çıksa sarılıp öperim ikisinide
tabi saygımdan dolayı

Son düzenleme:
Çok mesajlı bir mesaj gelmiş.
Onları kınamaktan başka benimde yapabileceğim bir şey yok aslında ve gerçekten çok dehşet verici varlıklar onlar ama ben Yaşasın Vikinler diyemeyeceğim günümüzü seviyorum yada yaşasın savaşsız ve katliamsız yer.
Fazlamı Bencilce.

eskiyle yeni dünyayı karşılaştırınca yaşasın vikingsler diyorum çünkü eskiden vahşetin içinde bile mertlik varmış en vahşi savaşlarda bile kadına çocuğa dokunmak ayıp ve günahmış ? şimdikilerde ise savaş adabı geleneği bile yok tam kancıklaşmış dünya
)

Evet güzel bir savaş adabı kıyaslaması olmuş.
Haklısın.

tebrikler dizinize

tebrikler dizinize

@Harunnn60 bak buradaki rakamlara gore yaş düştükçe izlenme oranı artıyor
Gördüm beyazsoy
yine ne yaptın be ettin kendini hakladın
işte genç ve zinde beyinler kaliteden anlıyor demekki
ama yaş ilerledikçe alzheimer vesaire gibi rahatsızlıklar artığından kaliteli diziye ilgi azalıyor
)
bu sonuçlardanda anlaşıldığı gibi TWD kalitenin adresi

gerçi konu olmasada maggie yeterli konu çokda umrumuzdaydı maggienin kalitesi 10 puan gerisi teferruat

Gencler her zaman mistik doğa dışı şeylere meraklı çünkü dünyayı kendilerin keşfedeceğine inanır. Yas düştükçe daha mistik olaylara dalarlar mesela sihirli dizileri izlerler)))) ornek @pompy

Gencler her zaman mistik doğa dışı şeylere meraklı çünkü dünyayı kendilerin keşfedeceğine inanır. Yas düştükçe daha mistik olaylara dalarlar mesela sihirli dizileri izlerler)))) ornek @pompy
kısaca gençlerde hayat var diyorsun
en azından bir hayal dünyaları var ununu eleyip eleği duvara asmamışlar öteki dünyadan çok bu dünyayla ilgili beklentileri hayalleri var

mesela maggie nin benim olmayacağına eminim ama onunla ilgili hayal kurmaktanda geri kalmıyorum ya olursa
)

Gencler hayal kurar olgun kemanlar kızları kapar hayatin kuralı bu hacim)))

Bu Amerikan halkını da anlayamıyorum. Lost gibi Fringe gibi başyapıt diziler düşük reyting alırken The Walking Dead tarzı Türk dizisi kıvamında ağır ve sıkıcı diziler bu kadar yüksek reyting alabiliyor? Ayrıca bunlarda da şarkı yarışmaları birinci oluyor? Komedi dizileri çok izleniyor (TBBT gibi)?

Esasında çok farkımız yok ancak niyeyse bizde her 20 diziden 25 i aşk ve dram unsuru üzerine kurulu iken onlarda her türden pahalı yapımlar var.

Konu uplanmış bence 1-2 duygumu yazmak isterim beyler bayanlar.

The Walking Dead bir efsane öncelikle hani sıkıcı gibi bir eleştirmeye hakkımız yok bence, yorumları okudum kişiye yönelik yazmıyorum hani genelin yorumlarını tartıp kişisel bir düşünce çıkarttım, mention atmamada gerek yok. Bir efsane.

Ama gel görki okadar kişi 5. sezonu bekliyordu haliyle abandılar sonuç normal ama şimdi bakıyorsun bölümlerdir senaryo bildiğin hatalı basit 3. sınıf diziye döndü. Gerçek anlamda izlerken eskileri anıyorum ve eski anısına izliyoruz şuan. En harika gelmesi gereken son bölümü, barışcıl çözüm yapalım diyerek yediler bitirdiler ve hatalı olaylar vardı ayrıyeten, ben buna sinirliyim.

Bende tam senin gibi bir yorum yapacaktım +1
Thé walking dead bir başyapıt