The Walking Dead 4. Sezon Ne Zaman Başlayacak?

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,351
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
ABD'de AMC kanalında yayınlanan ve ülkemizde de büyük bir ilgiyle izlenen The Walking Dead dizisinin 4. sezonu için meraklı bekleyiş sürüyor.

31 Mart'ta sezon finaliyle ardında pek çok soru bırakan dizi, yeni sezonu Ekim 2013'te açacak. Önceki yıllarda olduğu gibi Pazar geceleri yayınlanmaya devam edecek olan dizinin 4. sezonu 16 bölümden oluşacak.

Dizinin başlangıç tarihi için kesin bir resmi açıklama gelmezse büyük ihtimalle 13 Ekim 2013 Pazar günü ABD'de yayınlanacak ve ertesi gün Türkiye'den izlenebilecek.

Dizinin 4. sezon ilk bölümünün adı da belli oldu. Buna göre dizinin 4. sezon ilk bölümünün adı "30 Days Without an Accident" yani Türkçe söylemek gerekirse "Kazasız 30 Gün".

Son düzenleme:
Lütfen daha fazla aksiyon ve inşallah şehre giderler şehirdeki ilk sezon gözlerimde tütüyor.

Ekim'e ka 3 sezonunu izlersem 4. sezonu da izlerim

Süper

Forumdash tarafından mobilden yazılmıştir

Harika bir haber ben aralık duymuştum çok üzülmüştüm bu haber güzel oldu...

Çok hareketli bölümler izlemek istiyorum.4. sezonu merakla bekliyorum...

Çok geç ya o kadar beklenmez ki.

Ayrıca saçma saçma şeylerle uğraşcaklarına bir adaya gitseler daha mantıklı olmazmı orayı bi temizleseler oh kebap ömür boyu yaşa orda kimse giremez.

@Orcun_22

GreatOttoman post: 1375143' Alıntı:
Çok geç ya o kadar beklenmez ki.

Ayrıca saçma saçma şeylerle uğraşcaklarına bir adaya gitseler daha mantıklı olmazmı orayı bi temizleseler oh kebap ömür boyu yaşa orda kimse giremez.

@Orcun_22

Nerede kaldı olayın macerası o zaman?

THE Walking Dead yeni sezonu bu akşam açtı
24 saat arayla Türkiye de 21:30 da FX tv de