The Walking Dead 4. Sezon 9. Bölüm Ne Zaman?

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,351
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de ilgiyle izlenen dizi The Walking Dead, bu günkü heyecan dolu 8. bölümüyle birlikte sezon arasına girdi.

Dizinin 4. sezon 9. bölümünün ne zaman yayınlanacağı da belli oldu. Buna göre dizinin yeni bölümü 9 Şubat 2014 Pazar günü yayınlanacak. Yani dizi iki ayı aşkın bir sürelik ara vermiş olacak.

Dizi sonrası yayınlanan Talking Dead'e konuşan dizinin başrol oyuncusu Andrew Lincoln yaptığı açıklamada heyecan dolu, cesur, korkusuz bölümlerin izleyiciyi beklediğini müjdeledi.

Amerika'nın AMC kanalında yayınlanan Walking Dead, ülkemizde ise FX'te yeni bölüm çıktıktan hemen sonra yayınlanıyor.

m1gSeE6kPDdndhs4hFdMrSUc.jpg

2'ye bölmeselerdi iyiydi:( Sırf reyting ve para uğruna:bağır:

AMC bundan kazandiği parayı napıyor acaba(b) TV'den kaydedilen görüntüler çamur gibi:( Ripleyen adamlar kalitesini yükseltimeye çalişirken boyutuda büyüyor. Son bölüm 720p ve 2.75GB indirmedim :bağır: Orjinali arayacam akşama😕 Düşer umarim:T:

ara çok uzun gerçekten(b)
16 bölüm değil 20 bölüm yapsalar gayet iyi olur artık 4.sezondalar ve hep ormanlarda çekiyorlar diziyi o yüzden ,çok bir masraf olmaz bence :):)

Ben ikiye bölmelerini ve 8-8 ayırmalarını seviyorum. Tam ayarında ne az ne de fazla. :)

AMC yayın kalitesi cidden pek iyi değil. Bir Showtime veya HBO değil görüntü kalitesi olarak. Ripler mi sorunlu bilmiyorum. :(