oyuncak bebeklerinin sahibi sen değil miydin? senden izin almam lazımdı aslında 😳 😳kocası destere var abisi @Forumdash var bunlardan izin aldın mı
forum içinde sahipleri benim dışarıda ne halt yerlerse yesinler bananeoyuncak bebeklerinin sahibi sen değil miydin? senden izin almam lazımdı aslında 😳 😳
faceye de el atsan aslında çok pislik çıkacak da işine gelmiyor tabi destere'nin kurtarman lazımforum içinde sahipleri benim dışarıda ne halt yerlerse yesinler banane
@Çiğdem ile belki tatil yapacağız ?
kocası destere var abisi @Forumdash var bunlardan izin aldın mı
@xemrexxx de bizim köye bize yardıma geliyor fındığa ona güzelde manzaralı ev yaptık karısısnda tavuklarla komsu yumurta falan beleşoyuncak bebeklerinin sahibi sen değil miydin? senden izin almam lazımdı aslında 😳 😳
face konusuna gelirsek destere için baş şüpheli @Çiğdem -in babası olur totoş en son hogathanın fotolarının altına baban çok asabi, sert vb. gibi yorumlar yazıyordu adam gördüyse destereyi ortadan kaldırmış olabilirfaceye de el atsan aslında çok pislik çıkacak da işine gelmiyor tabi destere'nin kurtarman lazım
forum içinde sahipleri benim dışarıda ne halt yerlerse yesinler banane
Faceyi karıştırmayın ayollfaceye de el atsan aslında çok pislik çıkacak da işine gelmiyor tabi destere'nin kurtarman lazım
@xemrexxx de bizim köye bize yardıma geliyor fındığa ona güzelde manzaralı ev yaptık karısısnda tavuklarla komsu yumurta falan beleş@dreamy @Forumdash @serhatt
Ekli dosyayı görüntüle 69917
sevdim bu benzetmeyi benim gibi çenesi güçlü birine benzetmişsin@xemrexxx de bizim köye bize yardıma geliyor fındığa ona güzelde manzaralı ev yaptık karısısnda tavuklarla komsu yumurta falan beleş@dreamy @Forumdash @serhatt
Hhaha doğru babamdan tırsmıştı @destere
kıskandı bu yine
@Harunnn60 Ne pehliyor anlamadım ayollsevdim bu benzetmeyi benim gibi çenesi güçlü birine benzetmişsin
@Harunnn60 ı insan olarak gelecek misafirimiz olacak senin halini ne kıskansın ayollkıskandı bu yineay şunu elinden tutup psikyatri bölümüne götürmeli artık
hayatım beni sinir etme köpek de olsam senden iri ve uzunum hırt diye ısırırım geberir gidersin@Harunnn60 ı insan olarak gelecek misafirimiz olacak senin halini ne kıskansın ayollGerçi sendeki keyifte kimsede yok şimdi tekrar baktımda
üff tamam eğlenceni aldın hadi yathayatım beni sinir etme köpek de olsam senden iri ve uzunum hırt diye ısırırım geberir gidersin
@xemrexxx de bizim köye bize yardıma geliyor fındığa ona güzelde manzaralı ev yaptık karısısnda tavuklarla komsu yumurta falan beleş@dreamy @Forumdash @serhatt
@Harunnn60 da bu olur ilgi istiyor boynu bükük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?