Ben bakıyorum valla hatta 100 kez izliyorum.Siz nasıl dayanıyorsunuz.
Yabancı dzilerde gerek yok zaten 40 dakıka ve en önemli yerleri bölüp bölüp gösteriyorlar ve şöyle bişi var türk dizisinden sahne öğrenmek fark etmiyor ama yabancı dizide şaşırıcan şeyi fragmanda görmek biraz sinir bozucu oluyor bölümü izlemene gerek kalmıyorÇok rahat dayanıyorum.
Bu arada şey yolu dedimde müzikte de @Billy Kane yolundan gidiyor gerçekten @dreamy efsane idoller buluyor@serhatt la senin yoluna girip adını mı çıkarsaydı
@xemrexxx nerelerde bu arada?Bu arada şey yolu dedimde müzikte de @Billy Kane yolundan gidiyor gerçekten @dreamy efsane idoller buluyor@MasacRE @Harunnn60
Sabahtan beridir her foruma girdiğimde denk geliyorumd aha az önce buralardaydı sivri sinek gibi@xemrexxx nerelerde bu arada?
Yatarız birazdan bizde.Sabahtan beridir her foruma girdiğimde denk geliyorumd aha az önce buralardaydı sivri sinek gibiPazar oldundan uyumamış sanırım
@xemrexxx nerelerde bu arada?
Sabahtan beridir her foruma girdiğimde denk geliyorumd aha az önce buralardaydı sivri sinek gibiPazar oldundan uyumamış sanırım
yatarız derken çiğdem le mi yatıyon yoksa kapattığın yerde destere ile mi anlamadım 😱 @serhatt la @Forumdash ı konuya çağırıyorum ınlar anlar belkiYatarız birazdan bizde.
sen böyle ağla diye paylaştım
yatarız derken çiğdem le mi yatıyon yoksa kapattığın yerde destere ile mi anlamadım 😱 @serhatt la @Forumdash ı konuya çağırıyorum ınlar anlar belki
Pehleyen çalar saati va 1:05 geceden sonra yat diye geliyorYatarız birazdan bizde.
sen böyle ağla diye paylaştım
Ben sabah seni Emreye emanet ettim
Özledin bizi tabi.sen böyle ağla diye paylaştım
@Çiğdem ile belki tatil yapacağız ?yatarız derken çiğdem le mi yatıyon yoksa kapattığın yerde destere ile mi anlamadım 😱 @serhatt la @Forumdash ı konuya çağırıyorum ınlar anlar belki
kız onu pehleyen değil dehleyen katır @kerem i varPehleyen çalar saati va 1:05 geceden sonra yat diye geliyor
şeytan görsün be siziÖzledin bizi tabi.
Aaa iyi ki sustun dedim enerjin yerine geldi.kız onu pehleyen değil dehleyen katır @kerem i var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?