The Walking Dead'ın Geleceği İle İlgili Önemli Bilgiler!

Harunnn60

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
44,771
Puanı
1,061
thumbnail_1435177087.jpg

Zombi dünyasında hatırı sayılır yeri olan AMC kanalının reyting rekortmeni dizisi The Walking Dead geleceği ile ilgili çok önemli bilgiler var!

FX ile röportaj yapan Robert Kirkman, ‪‎The Walking Dead‬'in nasıl biteceğiyle ilgili bir takım uçlar verdi. FX'in yaptığı açıklamada :

''Şu an için 12. sezona kadar devam edilmesi planlanıyor. Final büyük ihtimalle aylakların ortadan kaldırılması açısından mutlu sonla tamamlanabilir. Ama Kirkman'ın "mutlu son" anlayışına pek de güvenmiyoruz açıkçası. Ancak kendisi "umut veren" bir final olacağını müjdeledi.
Çizgi romanın ise 300 sayı kadar süreceği garanti.''

Andrew Lincoln, Chandler Riggs, Norman Reedus, Lennie James gibi isimlerin başrolünde olduğu dizi, her sezon olduğu gibi geleneği bozmadan Ekim'de yayınlanmaya başlayacak.

@destere @Çiğdem- @OzaN @mrt-06 @Yiğitt @Ahmad @Forumdash @BesaleT @Titanium @cevaa

Keşke bu sezon bitseydi, ya da 1-2 sezon daha devam edip bitseydi. Uzadıkça tadı bozulacakki bozulmaya bile başladı.

Mutlu sonla bitsin bir zahmet, o kadar aylaklardan kurtulmaya çalıştılar. :D

Merakla yeni sezon bekleniyor bu arada, umarım güzel bir sezon izleriz. :X

Keşke bu sezon bitseydi, ya da 1-2 sezon daha devam edip bitseydi. Uzadıkça tadı bozulacakki bozulmaya bile başladı.

Mutlu sonla bitsin bir zahmet, o kadar aylaklardan kurtulmaya çalıştılar. :D

Merakla yeni sezon bekleniyor bu arada, umarım güzel bir sezon izleriz. :X
Çizgi romana yetişemediler ki dizi bitsin :F

Yeter Robert Kirkman yeter. :):)

Valla 7 sezon sabredebilir miyim bilmiyorum, gerçi son sezonun son bölümleri iyiydi ama izlettikleri çöp bölümleri de unutmadık. O 12 sezonu 8 sezona düşürüp diziyi hızlandırsalar efsane dizi olacak da böyle uzata uzata durumu hiç iç açıcı gözükmüyor.

ben alışkınım cw kanalından uzun dizilere tadı bozulsada ben devam ederim izlemeye 12 olması bence iyi olmuş gerçekten kaliteli diziler çok az zaten hemen bitmesin hernekadar son sezonları sıkıcı geçsede
:F:F:F

Çok sevindim habere. :Z 4. sezon kötü diyorlardı en sevdiğim sezon olmaya aday oldu, 5'e çok kötü diyorlar muhtemelen efsane sezon olacak. :F

Ben 10. sezonda bitirirler diye düşünüyordum ama 12 olması daha iyi olmuş, daha işleyecek konuları çok. :) Sıkılan izlemesin yani silah dayamıyorlar. :D

Çok sevindim habere. :Z 4. sezon kötü diyorlardı en sevdiğim sezon olmaya aday oldu, 5'e çok kötü diyorlar muhtemelen efsane sezon olacak. :F

Ben 10. sezonda bitirirler diye düşünüyordum ama 12 olması daha iyi olmuş, daha işleyecek konuları çok. :) Sıkılan izlemesin yani silah dayamıyorlar. :D
Senin için birgün TWD övecek deseler hayatta inanmazdım. :D Demek hayatta herşey mümkünmüş. :D

Şimdi izlerken aklıma geldi acaba 6 yıl sonra dizidekiler nasıl değişir özellikle Carl'ı merak ediyorum. :F

Forum İstatistikleri

Konular
172,188
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961