"The Walk" Filminin Fragmanı Yayınlandı!

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,382
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
thumbnail_1418150025.jpg

Forrest Gump, Back to the Future, Cast Away gibi pek çok unutulmaz filme imzasını atan Oscar ödüllü yönetmen Robert Zemeckis'in yeni filmi The Walk'un ilk fragmanı yayınlandı.

2015'in Ekim ayında tüm dünyada vizyona girecek ve ödüllerde de iddialı olabilecek filmin ilk fragmanı yayınlandı.

Joseph Gordon-Levitt'in başrolünde yer aldığı filmde Ben Kingsley, Charlotte Le Bon gibi isimler yer alıyor...

İşte ilk fragman:

Fragman güzel gibi, umarım film de bunun kadar iyi olur. Bekliyoruz merakla... :)

Zemeckis hayranı olarak bu filmden çok umutluyum, gelecek sezon desteklediğim iki ödül filminden biri olması şimdiden kesin gibi. :):) (Diğeri de elbette Tom Hanks'li Steven Spielberg'lü Coen kardeşlerli film. :))

fragman güzel olmuş dikkat çekici ama filmin konusuna ait en ufak bir ipucu yok ya da var da ben anlamadım
bilimkurğu falanmı konusu @OzaN ?

fragman güzel olmuş dikkat çekici ama filmin konusuna ait en ufak bir ipucu yok ya da var da ben anlamadım
bilimkurğu falanmı konusu @OzaN ?
Yok aksine gerçek bir hikayeden alınmış.

1974 yılında Fransız bir akrobasi sanatçısı ikiz kuleler arasına bir tel koyarak onun üstünde yürüyüp karşıdan karşıya geçmeye çalışmış onun hikayesi anlatılıyor. :)

Zemeckis üstadın her filmini çok beğendim bu filmden de çok umutluyum ve destekleyeceğim.

Yok aksine gerçek bir hikayeden alınmış.

1974 yılında Fransız bir akrobasi sanatçısı ikiz kuleler arasına bir tel koyarak onun üstünde yürüyüp karşıdan karşıya geçmeye çalışmış onun hikayesi anlatılıyor. :)
konuyu anlattığın için sağol :)

ama konuyu duyunca filmden soğudum :) bilimkurğu olsaydı keşke ? şu etkinlikte izlediğimiz film aklıma geldi hanı bir şarkıcı vardı onun hikayesini anlatıyordu filmin ismi aklıma gelmedide ? bu tarz başarı hikayelerini sevmiyorum biraz daha böyle senaryo işi olmalı :)

konuyu anlattığın için sağol :)

ama konuyu duyunca filmden soğudum :) bilimkurğu olsaydı keşke ? şu etkinlikte izlediğimiz film aklıma geldi hanı bir şarkıcı vardı onun hikayesini anlatıyordu filmin ismi aklıma gelmedide ? bu tarz başarı hikayelerini sevmiyorum biraz daha böyle senaryo işi olmalı :)
Sana da konu beğendiremiyoruz. :):)

Konu çok önemli değil nasıl sunulduğu önemli. :)

Sana da konu beğendiremiyoruz. :):)

Konu çok önemli değil nasıl sunulduğu önemli. :)
işlenme şekli önemli ama konu geniş bir senaryoyu kaldıracak konu olmalı
tahminen şöyledir bu adama senden akrobat falan olmaz demişlerdir buda azimle kararlılıkla tüm güç koşullara direnerek, akrobaside bir şampiyon olup çıkacaktır ? :)

işlenme şekli önemli ama konu geniş bir senaryoyu kaldıracak konu olmalı
tahminen şöyledir bu adama senden akrobat falan olmaz demişlerdir buda azimle kararlılıkla tüm güç koşullara direnerek, akrobaside bir şampiyon olup çıkacaktır ? :)
Tamam işte en basit haliyle dediğin gibi olsa bile "senden akrobat falan olmaz" deyiş şekilleri önemlidir. Azimi, kararlılığı nasıl gösterdiği orada neler yaşadığı önemlidir. Eğer iyi işlenirse başyapıt bile çıkabilir ama kötü işlenirse klişelerle dolu bir şey de olabilir tabii. :)