"The Taste Türkiye" Yeni Sezon Yayın Tarihi Belli Oldu!

serhatt

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
67,645
Puanı
1,060
FOX TV'nin sevilen yarışması "The Taste Türkiye" 2. sezon yayın tarihi belli oldu!

Yapımcılığını Provizyon Medya'nın üstlendiği, jüri üyeliğini Ali Ronay, Esen Hünal ve Rıfat İnce'nin yaptığı, moderatörlüğünü ise Hazer Amani'nin üstleneceği program yeni sezona Çarşamba akşamı başlıyor.

"The Taste Türkiye" yeni sezon ilk bölümüyle 4 Eylül Çarşamba akşamı FOX'ta!

• Harika
Reactions: Gizmen
Ciddi ciddi prime-time'da mı yayınlanacak ben hafta sonu haberden önce olur sanmıştım. (b) Neyse 30. sıralar uzun zamandır boştu iyi oldu dönmesi. :A

FOX TV'nin sevilen yarışması "The Taste Türkiye" 2. sezon yayın tarihi belli oldu!

Yapımcılığını Provizyon Medya'nın üstlendiği, jüri üyeliğini Ali Ronay, Esen Hünal ve Rıfat İnce'nin yaptığı, moderatörlüğünü ise Hazer Amani'nin üstleneceği program yeni sezona Çarşamba akşamı başlıyor.

Süper bir sezon olacak yine. Merakla bekliyoruz. ??????.

Gaza getirdi birden gıcıklığıyla. :A @Aserat Allah utandırmasın. :A
Süper bir sezon olacak yine. Merakla bekliyoruz. ??????.
Çok eminsin bakıyorum da. :A
Yazın zar zor 2 reyting alıyordu şimdi Afili Aşk, SAK ve Kuzgun karşısında nal toplayacak ve 5 Eylül sabahı çıldıran sen olacaksın. :A