The Shannara Chronicles 2.Sezon Onayını Aldı!

@Çiğdem- koş koş bugün bizim uğurlu günümüz sanırım
lucifer dan sonra bir güzel haberde burdan

@Çiğdem- koş koş bugün bizim uğurlu günümüz sanırım
lucifer dan sonra bir güzel haberde burdan
yılın en iyi fantastik doğa üstü dizilerinden biriydi bence tam bir cw dizisiydi aslında ama cw in kardeş kanalında yayınlanıyor sen bile sevdiysen hak etmişti bence zaten onayı

yılın en iyi fantastik doğa üstü dizilerinden biriydi bence tam bir cw dizisiydi aslında ama cw in kardeş kanalında yayınlanıyor sen bile sevdiysen hak etmişti bence zaten onayı
hiçte öyle değildi mesela bu diziyi ilk bölüme başlar başlamaz sevdim veya lucifer a ilk bölümü izler izlemez dedim aha benlik veya forever da yine öyle oldu

ama CW dizilerini izlerken öyle olmuyor hatta hangi kanalda bile yayınlandığını bilmeden bir kaç tane CW dizisi izledim ilk bölümlerini ama benlik değillerdi yani yayınlandığı kanala bakmasam bile tesadüfen dahi olsa cw dizisi sevemiyormuşum

mesela constantine ilk bölüme baktım başroldeki vatandaş çok ilginç bir karakterdi cw nin ergenlerini ona katlayacak kalitedeydi onun için güzeldi ama aynı konulu cw dizilerini izleyemiyorum ortalık ergen kaynıyor

Dizinin ilk iki bölümünden sonra izleyemedim ama Haziran'da diziyi tamamlayacağım

Dizinin ilk iki bölümünden sonra izleyemedim ama Haziran'da diziyi tamamlayacağım
Oha 2. sezon imdbye göre temmuzda başlıycak yuh

aynen ha ama daha fragmani bile cikmadi

resmen diziyi ilk sezonda gosterdiler 2. sezonda vermiyolar gosterip vermemek .ss

Yine nerelerdesin shshsb

hangi ay hangi gün gidiyosun
haziranın ortalarına doğru kaybolurum )

iyi olmuşta temmuzda başlayacak diye dedikodular var daha çok bekleyeceğiz
oysa sahadow un yokluğunda harika giderdi. @Çiğdem- le bu diziyi dört gözle bekliyoruz
dizinin iki bölümünü izlemiştim yazında ilk sezonu tamamlarım,ikinci sezon için tam bir açıklama yapılmamış sanırım ama temmuz olabilir,yada yaz sonuna yayınlanabilir